Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimeRuim Atlético Mutuipense
chupa Lukinha Tactiek blueA3
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 9
36 gemiddelde waardering 48.9
goed Schieten solide
matig Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kasperek rent richting de bal. Badowski onderschept slim de pass. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek geeft een lange en hoge pass. Vitalini maakt een snoekduik en kopt de bal. Klembár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gmyrek met de inworp. Jannek is nu in balbezit. Jannek geeft een lange en hoge pass. Kasperek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Adams probeert naar een medespeler te passen. Süle bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Crişan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Crişan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Süle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Carvalho met een snel genomen vrije trap. Stănescu krijgt zijn hoofd ertegen. Banbayır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Adams raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Regulasiewicz komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Szpakowski geeft een hoge lob. De Carvalho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vitalini bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Messiano zal de hoekschop nemen. Klembár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vitalini rent richting de bal. Vitalini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Atlético Mutuipense 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 69%, Atlético Mutuipense 31%.
TimeRuim - Atlético Mutuipense 0:1

46e minuut.
Messiano passt de bal in één keer door. Obrębski rent richting de bal. Jannek onderschept slim de pass. Vitalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Regulasiewicz controleert de bal met de borst. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek geeft de bal voor. Vitalini heeft problemen om de bal te vangen. Vitalini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Regulasiewicz is nu in balbezit. Jannek verovert de bal door een tackle van achteren. Jannek probeert naar een medespeler te passen. Vitalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Daar is Süle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Süle. Stroe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Grava onderschept slim de pass. Jannek is nu in balbezit. Jannek passt de bal met de wreef. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek schiet op doel. Klembár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kasperek rent richting de bal. Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalini onderschept slim de pass. Vitalini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Atlético Mutuipense 0:2

71e minuut.
Klungelig pakt Húdi de bal. Kasperek rent richting de bal. Húdi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Húdi krijgt een gele kaart. Kasperek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasperek neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Metsola is nu in balbezit. Metsola passt de bal met de wreef. Josifović geeft de bal voor. Vitalini rent richting de bal. Vitalini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Venditti kopt de bal weg. Gmyrek geeft een lange en hoge pass. Sas rent richting de bal. Sas haalt uit met een fantastische trap. Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Atlético Mutuipense 0:3

86e minuut.
Jannek passt de bal zonder na te denken. Messiano rent richting de bal. Messiano met een sublieme pass. Sas is nu in balbezit. Sas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gmyrek geeft een hoge lob. Buitenspel voor Sas. Goede buitenspelval van de verdediging. De Carvalho neemt vlug de vrije trap. Süle bereikt de bal nog maar net als eerste. Süle schiet op doel. Banbayır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 65%, Atlético Mutuipense 35%.
TimeRuim - Atlético Mutuipense 0:3