Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@cucutaforever Clube atlético Maneiro
são paulo copa Tactiek Default
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Roleder onderschept slim de pass. Roleder passt de bal met de wreef. Estatzu rent richting de bal. Estatzu draait met de bal, schiet en ... Bădilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Chacota geeft de bal voor. Bastanzio rent richting de bal. Piñas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piñas krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Zagdański met een sublieme pass. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini draait met de bal, schiet en ... Bădilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Clube atlético Maneiro 1:0

16e minuut.
Estatzu is nu in balbezit. Martinez onderschept slim de pass. Perini onderschept slim de pass. Perini draait met de bal, schiet en ... Bădilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Clube atlético Maneiro 2:0

18e minuut.
Zagdański verovert de bal door een tackle van achteren. Zagdański passt de bal in één keer door. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu schiet op doel. Bădilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Clube atlético Maneiro 3:0

27e minuut.
Stalmach met een sublieme pass. Vehanen is nu in balbezit. Vehanen met een sublieme pass. Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vehanen kopt de bal weg. Estatzu rent richting de bal. Cetnarowicz rent richting de bal. Estatzu verovert de bal door een tackle van achteren. Estatzu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chacota kopt de bal weg. Derkach met een sublieme pass. Chacota geeft de bal voor. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kloc trapt de bal weg van het doel. Martinez kopt de bal weg. Daar is Piñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @cucutaforever 34%, Clube atlético Maneiro 66%.
@cucutaforever - Clube atlético Maneiro 3:0

59e minuut.
Cetnarowicz rent richting de bal. Cetnarowicz passt de bal in één keer door. Chacota speelt de bal door. Bastanzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garaschenkov komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Stalmach speelt de bal door. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański passt de bal in één keer door. Estatzu heeft problemen om de bal te vangen. Estatzu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cetnarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cetnarowicz geeft een lange en hoge pass. Bastanzio is nu in balbezit. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap. Kloc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Clube atlético Maneiro 3:1

65e minuut.
Butcaru komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Perini passt de bal met de wreef. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Misiurek krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Oponente speelt de bal door. Vehanen rent richting de bal. Vehanen passt de bal in één keer door. Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Yazgan verovert de bal door een tackle van achteren. Yazgan geeft de bal voor. Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Limardo komt het veld opgelopen.

82e minuut.
do Amapá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Niedziułka ... Strafschop! Vehanen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Perini neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @cucutaforever 39%, Clube atlético Maneiro 61%.
@cucutaforever - Clube atlético Maneiro 3:1