Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube atlético Maneiro @cucutaforever
Default Tactiek são paulo copa
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 46.3
solid Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Inworp. Igaz met de inworp. Zagdański speelt de bal door. Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rochnowski rent richting de bal. Rochnowski schiet op doel. Di Michele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Bastanzio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perini. Bastanzio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abrahim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bastanzio springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Estatzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański passt de bal in één keer door. Niedziułka speelt de bal door. Zagdański geeft een lange en hoge pass. Di Michele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Maneiro - @cucutaforever 0:1

8e minuut.
Bastanzio haalt uit met een fantastische trap. Piñas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bastanzio neemt de hoekschop. Nardelli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Perini rent richting de bal. Cetnarowicz rent richting de bal. Perini onderschept slim de pass. Zagdański probeert naar een medespeler te passen. Granzotto onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zagdański neemt de hoekschop. Estatzu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Maneiro - @cucutaforever 0:2

12e minuut.
Garaschenkov passt de bal zonder na te denken. Misiurek is nu in balbezit. Misiurek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Estatzu de bal. Estatzu haalt uit met een fantastische trap. Di Michele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Perini rent richting de bal. Perini passt de bal zonder na te denken. Rochnowski is nu in balbezit. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Garaschenkov kopt de bal weg. Derkach geeft de bal voor. Yazgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim schiet op doel. Kloc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach met een sublieme pass. Zagdański met een sublieme pass. Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stalmach probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zagdański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagdański passt de bal in één keer door. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu schiet op doel. Di Michele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Stalmach speelt de bal door. Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehanen passt de bal met de wreef. Rochnowski rent richting de bal. Rochnowski haalt uit met een fantastische trap. Di Michele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niedziułka kan de bal niet met de borst controleren. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Zagdański probeert naar een medespeler te passen. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaschenkov begaat een overtreding. Estatzu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Estatzu kan niet meer verder spelen. do Amapá komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Abrahim rent richting de bal. Abrahim haalt uit met een fantastische trap. Derkach kopt de bal weg. Klungelig pakt Bastanzio de bal. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Igaz probeert de bal met de borst te controleren. Garaschenkov geeft de bal voor. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim schiet op doel. Kloc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Maneiro - @cucutaforever 1:2

43e minuut.
Misiurek heeft problemen om de bal te vangen. do Amapá rent richting de bal. Cetnarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. do Amapá is nu in balbezit. do Amapá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vehanen geeft de bal voor. Rochnowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Niedziułka de bal onder controle te krijgen. do Amapá is nu in balbezit. do Amapá draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube atlético Maneiro 65%, @cucutaforever 35%.
Clube atlético Maneiro - @cucutaforever 1:2

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Souza komt het veld opgelopen. Braunstorfer komt het veld opgelopen. Chacota komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Roleder is nu in balbezit. Rochnowski onderschept slim de pass. Rochnowski passt de bal in één keer door. do Amapá rent richting de bal. do Amapá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Ungureanu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arghirescu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ungureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ungureanu passt de bal in één keer door. do Amapá met een sublieme pass. Daar is Rochnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochnowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Braunstorfer is nu in balbezit. Braunstorfer passt de bal zonder na te denken. Rochnowski is nu in balbezit. Rochnowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Maneiro - @cucutaforever 1:3

80e minuut.
Souza met een sublieme pass. Cetnarowicz is nu in balbezit. do Amapá verovert de bal door een tackle van achteren. do Amapá schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rochnowski de bal onder controle te krijgen. Arghirescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Braunstorfer met een sublieme pass. Rochnowski rent richting de bal. Niedziułka begaat een overtreding. Niedziułka krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Yazgan probeert naar een medespeler te passen. Rochnowski is nu in balbezit. Martinez begaat een overtreding. Martinez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube atlético Maneiro 47%, @cucutaforever 53%.
Clube atlético Maneiro - @cucutaforever 1:3