Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@cucutaforever Homem de Ferro F.C
são paulo copa Tactiek tradição 4.1
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Vehanen rent richting de bal. Tellier speelt de bal door. Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehanen geeft de bal voor. Estatzu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrario rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Homem de Ferro F.C 1:0

6e minuut.
do Amapá verovert de bal door een tackle van achteren. Morera rent richting de bal. Met opzet legt do Amapá zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, do Amapá moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! do Amapá schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morera met de inworp. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. Kloc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
@cucutaforever - Homem de Ferro F.C 1:1

9e minuut.
Perini speelt de bal door. Estatzu rent richting de bal. Zárybnický begaat een overtreding. Zárybnický krijgt een gele kaart. Estatzu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oponente met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zagdański is nu in balbezit. Zagdański geeft de bal voor. Zárybnický geeft een hoge lob. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stalmach kan de bal niet met de borst controleren. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stalmach krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Tellier geeft een lange en hoge pass. Piñas geeft een lange en hoge pass. Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu geeft een hoge lob. Vidaković springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Kloc met een harde bal richting middenveld. Morera kopt de bal weg. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Homem de Ferro F.C 1:2

26e minuut.
Morera is nu in balbezit. Oponente rent richting de bal. Veseliu met een sublieme pass. Vidaković rent richting de bal. Vidaković draait met de bal, schiet en ... Kloc bokst de bal weg.

37e minuut.
Morera passt de bal met de wreef. Veseliu rent richting de bal. Veseliu probeert naar een medespeler te passen. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Perini rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagdański met de inworp. Vehanen geeft een lange en hoge pass. Estatzu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
@cucutaforever - Homem de Ferro F.C 2:2

42e minuut.
Oponente speelt de bal door. Zagdański speelt de bal door. Ovidiu is nu in balbezit. Perini verovert de bal door een tackle van achteren. Perini haalt uit met een fantastische trap. Lubowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @cucutaforever 48%, Homem de Ferro F.C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
@cucutaforever - Homem de Ferro F.C 2:2

47e minuut.
Rusev geeft een hoge lob. Coporan rent richting de bal. Yazgan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yazgan krijgt een gele kaart. Coporan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tellier neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kloc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Homem de Ferro F.C 2:3

48e minuut.
Perini probeert naar een medespeler te passen. Estatzu heeft problemen om de bal te vangen. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković geeft de bal voor. Yazgan kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Veseliu is nu in balbezit. Veseliu geeft een hoge lob. Yazgan kopt de bal weg. Vidaković heeft problemen om de bal te vangen. Vidaković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Morera geeft een lange en hoge pass. Derkach is nu in balbezit. Vidaković onderschept slim de pass. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. Kloc probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

55e minuut.
Zárybnický passt de bal in één keer door. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente passt de bal met de wreef. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Vidaković met een sublieme pass. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu passt de bal met de wreef. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárybnický begaat een overtreding. Perini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oponente komt bij de bal en schiet. Estatzu springt en kopt de bal. Lubowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
@cucutaforever - Homem de Ferro F.C 3:3

84e minuut.
Vidaković rent richting de bal. Kloc met een sublieme pass. Veseliu kopt de bal weg. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @cucutaforever 61%, Homem de Ferro F.C 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
@cucutaforever - Homem de Ferro F.C 3:3