Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homem de Ferro F.C @cucutaforever
tradição 4.1 Tactiek são paulo copa
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 47.6
excellent Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Klungelig pakt Zárybnický de bal. Zárybnický passt de bal met de wreef. Zoet speelt de bal door. Morera rent richting de bal. Morera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zárybnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárybnický geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagdański met een snelle inworp. Igaz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Morera kopt de bal weg. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente begaat een overtreding. Oponente krijgt een gele kaart. Vidaković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morera komt bij de bal en schiet. Kloc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Zárybnický passt de bal in één keer door. Vidaković rent richting de bal. Igaz rent richting de bal. Vidaković verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaković schiet op doel. Kloc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yazgan onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Estatzu probeert de bal aan de voet te houden. Vehanen is nu in balbezit. Tellier begaat een overtreding. Tellier krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Oponente verovert de bal door een tackle van achteren. Oponente passt de bal zonder na te denken. Igaz probeert naar een medespeler te passen. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Oponente passt de bal in één keer door. Tellier is nu in balbezit. Tellier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Coporan de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárybnický onderschept slim de pass. Zárybnický passt de bal met de wreef. Daar is Zagdański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagdański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homem de Ferro F.C 48%, @cucutaforever 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Homem de Ferro F.C - @cucutaforever 0:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Braunstorfer komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vidaković geeft een lange en hoge pass. Yazgan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coporan. Coporan krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Piñas kopt de bal weg. Tellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellier met een sublieme pass. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Kloc bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Inworp. Souza komt het veld opgelopen. Perini komt het veld opgelopen. Ovidiu met een snelle inworp. Tellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellier probeert naar een medespeler te passen. Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu geeft een hoge lob. Kloc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ovidiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tilea komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Perini met een sublieme pass. Mikšovský geeft een lange en hoge pass. Vidaković kopt de bal weg. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - @cucutaforever 1:0

71e minuut.
Perini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morera met de inworp. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz passt de bal in één keer door. Carrario is nu in balbezit. Estatzu verovert de bal door een tackle van achteren. Estatzu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Morera passt de bal zonder na te denken. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vidaković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coporan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - @cucutaforever 2:0

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Yazgan de bal onder controle te krijgen. Derkach rent richting de bal. Vidaković begaat een overtreding. Vidaković krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellier verovert de bal door een tackle van achteren. Tellier geeft de bal voor. Klungelig pakt Vidaković de bal. Vidaković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - @cucutaforever 3:0

89e minuut.
Igaz geeft een hoge lob. Rusev kopt de bal weg. Zárybnický geeft een hoge lob. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković schiet op doel. Kloc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homem de Ferro F.C 32%, @cucutaforever 68%.
Homem de Ferro F.C - @cucutaforever 3:0