Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabo Azul FC Atlético Mutuipense
Remastered 2.0 Tactiek blueV5
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 48.8
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Crişan rent richting de bal. Woydt begaat een overtreding. Crişan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crişan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zavattari rent richting de bal. Zavattari passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asís de bal. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek schiet op doel. Asmussen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Asmussen speelt de bal door. Butea speelt de bal door. Kasperek heeft problemen om de bal te vangen. Kasperek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Atlético Mutuipense 0:1

33e minuut.
Daar is Kasperek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asís is nu in balbezit. Kasowski rent richting de bal. Kasowski geeft een lange en hoge pass. Wojciulewicz springt en kopt de bal. Banbayır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klungelig pakt Butea de bal. Luria speelt de bal door. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski geeft een lange en hoge pass. Wojciulewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zavattari rent richting de bal. Kasperek verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperek passt de bal zonder na te denken. Vitalini rent richting de bal. Vitalini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 53%, Atlético Mutuipense 47%.
Diabo Azul FC - Atlético Mutuipense 0:1

48e minuut.
Caramarin probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gmyrek zal de hoekschop nemen. Vitalini krijgt zijn hoofd ertegen. Asmussen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jannek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek geeft een hoge lob. Kasperek kopt de bal weg. Jannek is nu in balbezit. Jannek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Metsola bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt rent richting de bal. Butea maakt een afschuwelijke overtreding. Butea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Metsola speelt de bal door. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin probeert naar een medespeler te passen. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Caramarin geeft een hoge lob. Banbayır probeert naar een medespeler te passen. Jannek probeert de bal met de borst te controleren. Jannek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kasperek rent richting de bal. Kasperek geeft een lange en hoge pass. Jannek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannek haalt uit met een fantastische trap. Asmussen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Atlético Mutuipense 0:2

88e minuut.
Gmyrek heeft problemen om de bal te vangen. Gmyrek geeft de bal voor. Jannek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannek draait met de bal, schiet en ... Asmussen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 61%, Atlético Mutuipense 39%.
Diabo Azul FC - Atlético Mutuipense 0:2