Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimeRuim Black Bulls United
chupa Lukinha Tactiek LulaXBolso
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 47.4
good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen passt de bal zonder na te denken. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ... Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Tomczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Grava de bal. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Black Bulls United 0:1

12e minuut.
Obrębski rent richting de bal. McColl rent richting de bal. McColl speelt de bal door. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Black Bulls United 0:2

13e minuut.
Süle met een sublieme pass. Stănescu is nu in balbezit. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath schiet op doel. Klembár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Black Bulls United 0:3

18e minuut.
Obrębski is nu in balbezit. McColl onderschept slim de pass. McColl geeft de bal voor. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Black Bulls United 0:4

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Brzęczyszczykiewicz de bal onder controle te krijgen. Lippke rent richting de bal. Lippke passt de bal in één keer door. Ylipelkonen rent richting de bal. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas passt de bal in één keer door. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl geeft een hoge lob. Ylipelkonen maakt een snoekduik en kopt de bal. Klembár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Maselli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stănescu. Maselli raakt geblesseerd tijdens het duel. Maselli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Badowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Süle de bal. Cuevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuevas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 60%, Black Bulls United 40%.
TimeRuim - Black Bulls United 0:4

47e minuut.
Zegers geeft de bal voor. Maselli is nu in balbezit. Maselli geeft een lange en hoge pass. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Húdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Black Bulls United 0:5

54e minuut.
Húdi geeft een hoge lob. Inworp. Lippke met een snelle inworp. Ylipelkonen rent richting de bal. Ylipelkonen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Black Bulls United 0:6

57e minuut.
Cuevas geeft een hoge lob. Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... Klembár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Black Bulls United 0:7

64e minuut.
Badowski geeft een hoge lob. Bøgelund rent richting de bal. Stănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stănescu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Grava de bal onder controle te krijgen. Horvath is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Obrębski ... Strafschop! Obrębski krijgt een gele kaart. Horvath raakt geblesseerd tijdens het duel. Ylipelkonen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Klembár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Black Bulls United 0:8

84e minuut.
Maselli passt de bal zonder na te denken. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl probeert naar een medespeler te passen. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
McColl geeft een hoge lob. Grava kopt de bal weg. Lippke met een sublieme pass. Ylipelkonen rent richting de bal. Ylipelkonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Cuevas geeft een lange en hoge pass. Daar is Grava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippke verovert de bal door een tackle van achteren. Lippke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
McColl rent richting de bal. McColl passt de bal met de wreef. Horvath rent richting de bal. Horvath heeft problemen om de bal te vangen. Horvath haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 65%, Black Bulls United 35%.
TimeRuim - Black Bulls United 0:8