Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Bulls United TimeRuim
LulaXBolso Tactiek chupa Lukinha
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 36.5
solid Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen good


1e minuut.
Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath met een sublieme pass. McColl is nu in balbezit. McColl geeft een lange en hoge pass. Ylipelkonen springt en kopt de bal. Klembár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Zegers probeert de bal met de borst te controleren. Maselli is nu in balbezit. Zegers begaat een overtreding. Zegers krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Adamčák speelt de bal door. Lippke is nu in balbezit. Klungelig pakt Lippke de bal. Lippke geeft een lange en hoge pass. Horvath krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Adamčák passt de bal met de wreef. McColl probeert naar een medespeler te passen. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Klembár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - TimeRuim 1:0

29e minuut.
McColl probeert naar een medespeler te passen. Maselli controleert de bal met de borst. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl geeft een lange en hoge pass. Horvath krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Obrębski kopt de bal weg. McColl rent richting de bal. Zegers verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Húdi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lippke met de inworp. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ... Klembár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 33%, TimeRuim 67%.
Black Bulls United - TimeRuim 1:0

46e minuut.
Stănescu speelt de bal door. Süle rent richting de bal. Ylipelkonen maakt een afschuwelijke overtreding. Ylipelkonen krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Lippke verovert de bal door een tackle van achteren. Lippke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brzęczyszczykiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzęczyszczykiewicz geeft een lange en hoge pass. Horvath is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - TimeRuim 2:0

62e minuut.
Adams rent richting de bal. Tomczuk onderschept slim de pass. Tomczuk passt de bal met de wreef. Lippke rent richting de bal. Lippke geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Ylipelkonen de bal. Húdi rent richting de bal. Ylipelkonen onderschept slim de pass. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - TimeRuim 3:0

66e minuut.
Tomczuk met een sublieme pass. Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippke passt de bal in één keer door. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen schiet op doel. Klembár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horvath is nu in balbezit. Horvath haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz geeft een lange en hoge pass. Grava probeert de bal met de borst te controleren. Ylipelkonen rent richting de bal. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is McColl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McColl geeft de bal voor. Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszczykiewicz geeft een lange en hoge pass. Horvath krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Tomczuk speelt de bal door. Klungelig pakt Lippke de bal. Lippke geeft een lange en hoge pass. Ylipelkonen rent richting de bal. Ylipelkonen schiet op doel. Klembár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Maselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maselli geeft een hoge lob. Grava rent richting de bal. Lippke is nu in balbezit. Lippke draait met de bal, schiet en ... Klembár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Brzęczyszczykiewicz passt de bal zonder na te denken. McColl met een sublieme pass. Ylipelkonen is nu in balbezit. Daar is Ylipelkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 26%, TimeRuim 74%.
Black Bulls United - TimeRuim 3:0