Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube atlético Maneiro Grêmio FBPR
Default Tactiek 4-1-2-3 (2)
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 43.7
solid Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen adequate


11e minuut.
Misiurek verovert de bal door een tackle van achteren. Misiurek passt de bal zonder na te denken. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap. Di Michele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Maneiro - Grêmio FBPR 0:1

24e minuut.
Słoniak onderschept slim de pass. Donato is nu in balbezit. Donato passt de bal in één keer door. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap. Di Michele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Inworp. Kuijpers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pozobom speelt de bal door. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bastanzio rent richting de bal. Indacochea is nu in balbezit. Bastanzio verovert de bal door een tackle van achteren. Bastanzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clube atlético Maneiro - Grêmio FBPR 1:1

39e minuut.
Cetnarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato passt de bal met de wreef. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube atlético Maneiro 63%, Grêmio FBPR 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clube atlético Maneiro - Grêmio FBPR 1:1

48e minuut.
Kuijpers passt de bal in één keer door. Daar is Pozobom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiurek begaat een overtreding. Misiurek krijgt een gele kaart.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacota komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Donato speelt de bal door. Casadesús Castaño rent richting de bal. Niedziułka onderschept slim de pass. Salles Salgado is nu in balbezit. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ungureanu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pozobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers is nu in balbezit. Kuijpers passt de bal zonder na te denken. Casadesús Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadesús Castaño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Limardo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Indacochea onderschept slim de pass. Gianasi rent richting de bal. Bastanzio onderschept slim de pass. Bastanzio draait met de bal, schiet en ... Beterraba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Maneiro - Grêmio FBPR 2:1

87e minuut.
Salles Salgado onderschept slim de pass. Donato met een sublieme pass. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu schiet op doel. Beterraba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Maneiro - Grêmio FBPR 3:1

90e minuut.
Martinez kopt de bal weg. Cetnarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kuijpers met een sublieme pass. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube atlético Maneiro 59%, Grêmio FBPR 41%.
Clube atlético Maneiro - Grêmio FBPR 3:1