Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio FBPR Clube atlético Maneiro
4-1-2-3 (2) Tactiek Default
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
49.3 gemiddelde waardering 49.9
uitmuntend Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Xanov passt de bal in één keer door. Donato is nu in balbezit. Donato passt de bal zonder na te denken. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Clube atlético Maneiro 1:0

6e minuut.
Martinez passt de bal met de wreef. Nardelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donato. Donato krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Donato rent richting de bal. Donato passt de bal in één keer door. Pozobom is nu in balbezit. Natal rent richting de bal. Natal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Di Michele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kuijpers probeert naar een medespeler te passen. Natal heeft problemen om de bal te vangen. Cetnarowicz rent richting de bal. Natal verovert de bal door een tackle van achteren. Natal haalt uit met een fantastische trap. Di Michele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Caiazzo passt de bal in één keer door. Cetnarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato schiet op doel. Na een snelle pass probeert Granzotto de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Roleder rent richting de bal. Pozobom onderschept slim de pass. Pozobom haalt uit met een fantastische trap. Niedziułka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Clube atlético Maneiro 2:0

28e minuut.
Natal probeert naar een medespeler te passen. Gianasi speelt de bal door. Xanov rent richting de bal. Natal is nu in balbezit. Natal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Di Michele bokst de bal weg.

30e minuut.
Kuijpers rent richting de bal. Garaschenkov onderschept slim de pass. Garaschenkov probeert naar een medespeler te passen. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Martinez kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuijpers de bal. Kuijpers passt de bal zonder na te denken. Natal rent richting de bal. Natal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Xanov kopt de bal weg. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato passt de bal zonder na te denken. Pozobom rent richting de bal. Pozobom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Indacochea rent richting de bal. Bastanzio onderschept slim de pass. Bastanzio passt de bal met de wreef. Nardelli is nu in balbezit. Nardelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Xanov rent richting de bal. Natal rent richting de bal. Xanov rent richting de bal. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Abrahim kopt de bal weg. Daar is Nardelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nardelli haalt uit met een fantastische trap. Indacochea probeert de bal aan de voet te houden. Beterraba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bastanzio zal de hoekschop nemen. Nardelli kopt de bal weg. Abrahim rent richting de bal. Abrahim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 37%, Clube atlético Maneiro 63%.
Grêmio FBPR - Clube atlético Maneiro 2:0

46e minuut.
Misiurek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Xanov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Misiurek. Misiurek krijgt een gele kaart. Xanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuijpers met een snel genomen vrije trap. Xanov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato geeft de bal voor. Klungelig pakt Granzotto de bal. Xanov rent richting de bal. Xanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Clube atlético Maneiro 3:0

50e minuut.
Chacota komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Martinez onderschept slim de pass. Martinez geeft de bal voor. Nardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardelli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Inns de bal onder controle te krijgen. Beterraba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Buitenspel voor Bastanzio. Goede buitenspelval van de verdediging. Ungureanu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Granzotto probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuijpers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pozobom maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gianasi probeert naar een medespeler te passen. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato passt de bal in één keer door. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Di Michele speelt de bal door. Gianasi kopt de bal weg. Cetnarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal schiet op doel. Di Michele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arghirescu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kuijpers onderschept slim de pass. Kuijpers met een sublieme pass. Xanov rent richting de bal. Natal is nu in balbezit. Natal draait met de bal, schiet en ... Arghirescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Xanov passt de bal zonder na te denken. Natal kan de bal niet met de borst controleren. Kuijpers is nu in balbezit. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal schiet op doel. Arghirescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Clube atlético Maneiro 4:0

83e minuut.
Martinez is nu in balbezit. Natal onderschept slim de pass. Natal passt de bal zonder na te denken. Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanov draait met de bal, schiet en ... Arghirescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 33%, Clube atlético Maneiro 67%.
Grêmio FBPR - Clube atlético Maneiro 4:0