Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabo Azul FC @cucutaforever
Remastered 2.0 Tactiek são paulo copa
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 43.6
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kasowski met een sublieme pass. Dolny is nu in balbezit. Dolny passt de bal zonder na te denken. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ... Kloc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Dolny onderschept slim de pass. Dolny geeft een lange en hoge pass. De Moerlooze kopt de bal weg. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Oponente verovert de bal door een tackle van achteren. Oponente geeft de bal voor. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini onderschept slim de pass. Perini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Miauczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Miauczyński passt de bal in één keer door. Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehanen geeft de bal voor. Perini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dolny met een sublieme pass. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele geeft een lange en hoge pass. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - @cucutaforever 1:0

12e minuut.
Derkach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Da Silva komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Daar is Zagdański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolny is nu in balbezit. Dolny geeft een hoge lob. De Moerlooze rent richting de bal. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - @cucutaforever 2:0

16e minuut.
Estatzu passt de bal met de wreef. Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele onderschept slim de pass. Judele geeft de bal voor. De Moerlooze springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - @cucutaforever 3:0

24e minuut.
Lakis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Judele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judele passt de bal in één keer door. Lakis is nu in balbezit. Lakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Souza is nu in balbezit. Souza geeft een hoge lob. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini onderschept slim de pass. Perini draait met de bal, schiet en ... Asmussen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla geeft de bal voor. De Moerlooze kopt de bal weg. Lakis rent richting de bal. Lakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Judele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolny geeft de bal voor. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Perini onderschept slim de pass. Perini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - @cucutaforever 3:1

41e minuut.
Montilla speelt de bal door. Dolny is nu in balbezit. Dolny passt de bal zonder na te denken. De Moerlooze rent richting de bal. De Moerlooze schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Kasowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zagdański is nu in balbezit. Montilla begaat een overtreding. Montilla krijgt een gele kaart. Zagdański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oponente wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - @cucutaforever 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 44%, @cucutaforever 56%.
Diabo Azul FC - @cucutaforever 3:2

51e minuut.
Dolny rent richting de bal. Dolny passt de bal in één keer door. Lakis is nu in balbezit. Lakis schiet op doel. Da Silva probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Lakis kopt de bal weg. Judele rent richting de bal. Judele geeft de bal voor. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Souza kopt de bal weg. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny passt de bal in één keer door. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Judele geeft een lange en hoge pass. Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny maakt een afschuwelijke overtreding. Dolny krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Vehanen met een sublieme pass. Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański passt de bal met de wreef. Perini rent richting de bal. Perini schiet op doel. Asmussen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Daar is Estatzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miauczyński onderschept slim de pass. Miauczyński geeft de bal voor. Lakis is nu in balbezit. Lakis schiet op doel. Kloc bokst de bal weg.

67e minuut.
Lakis probeert naar een medespeler te passen. Judele rent richting de bal. Judele speelt de bal door. Lakis heeft problemen om de bal te vangen. Lakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Da Silva geeft een hoge lob. Inworp. Judele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - @cucutaforever 4:2

79e minuut.
Estatzu kopt de bal weg. Miauczyński kan de bal niet met de borst controleren. Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini haalt uit met een fantastische trap. Asmussen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - @cucutaforever 4:3

84e minuut.
Souza is nu in balbezit. Souza passt de bal zonder na te denken. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diabo Azul FC - @cucutaforever 4:4

90e minuut.
Montilla kopt de bal weg. Dolny geeft een lange en hoge pass. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis schiet op doel. Da Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 39%, @cucutaforever 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diabo Azul FC - @cucutaforever 4:4