Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@cucutaforever Diabo Azul FC
são paulo copa Tactiek Remastered 2.0
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 55
good Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Mehaković geeft een lange en hoge pass. Igaz is nu in balbezit. Igaz passt de bal in één keer door. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Oponente speelt de bal door. Stalmach speelt de bal door. Vehanen met een sublieme pass. Rochnowski rent richting de bal. Rochnowski haalt uit met een fantastische trap. Asmussen bokst de bal weg. Mehaković speelt de bal door. Igaz is nu in balbezit. Igaz schiet op doel. Asmussen bokst de bal weg. Asmussen speelt de bal door. Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny maakt een afschuwelijke overtreding. Dolny krijgt een gele kaart. Vehanen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Kasowski met een sublieme pass. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele met een sublieme pass. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kloc probeert naar een medespeler te passen. Kasowski kopt de bal weg. Dolny geeft een hoge lob. Lakis heeft problemen om de bal te vangen. Lakis geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Kloc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Yazgan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze haalt uit met een fantastische trap. Kloc bokst de bal weg.

20e minuut.
Tauský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zavattari komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Judele geeft een hoge lob. Yazgan kopt de bal weg. Vehanen heeft problemen om de bal te vangen. De Moerlooze rent richting de bal. De Moerlooze schiet op doel. Kloc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Diabo Azul FC 0:1

31e minuut.
Oponente passt de bal met de wreef. Igaz rent richting de bal. Igaz passt de bal met de wreef. Estatzu rent richting de bal. Estatzu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Igaz met een snelle inworp. Zagdański rent richting de bal. Zagdański passt de bal zonder na te denken. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
@cucutaforever - Diabo Azul FC 1:1

44e minuut.
Kasowski probeert naar een medespeler te passen. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Montilla speelt de bal door. Judele is nu in balbezit. Judele probeert naar een medespeler te passen. Lakis is nu in balbezit. Lakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @cucutaforever 59%, Diabo Azul FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
@cucutaforever - Diabo Azul FC 1:1

50e minuut.
Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny geeft de bal voor. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Diabo Azul FC 1:2

50e minuut.
Braunstorfer komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Souza komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Piñas heeft problemen om de bal te vangen. De Moerlooze rent richting de bal. Kloc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perini komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Derkach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Judele met een snelle inworp. Lakis rent richting de bal. Lakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Igaz probeert naar een medespeler te passen. Braunstorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu is nu in balbezit. Rochnowski is nu in balbezit. Rochnowski haalt uit met een fantastische trap. Asmussen bokst de bal weg.

84e minuut.
Perini geeft een hoge lob. Braunstorfer heeft problemen om de bal te vangen. Kasowski geeft een lange en hoge pass. Lakis is nu in balbezit. Lakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Diabo Azul FC 1:3

87e minuut.
Inworp. Souza met de inworp. Braunstorfer speelt de bal door. Souza heeft problemen om de bal te vangen. Souza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @cucutaforever 56%, Diabo Azul FC 44%.
@cucutaforever - Diabo Azul FC 1:3