Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio FBPR TimeRuim
4-1-2-3 (2) Tactiek chupa Lukinha
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
43.1 gemiddelde waardering 39.3
zeer goed Schieten solide
goed Passen matig
matig Verdedigen solide


6e minuut.
Daar is Salles Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salles Salgado probeert naar een medespeler te passen. Casadesús Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadesús Castaño schiet op doel. Na een snelle pass probeert Húdi de bal onder controle te krijgen. Klembár bokst de bal weg.

8e minuut.
Kuijpers met de inworp. Badowski is nu in balbezit. Badowski passt de bal zonder na te denken. Donato rent richting de bal. Donato schiet op doel. Klembár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Casadesús Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Húdi onderschept slim de pass. Kuijpers is nu in balbezit. Donato is nu in balbezit. Donato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Húdi de bal. Pozobom rent richting de bal. Pozobom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadesús Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado rent richting de bal. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - TimeRuim 1:0

16e minuut.
Beterraba met een sublieme pass. Donato kopt de bal weg. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ... Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Stănescu geeft een hoge lob. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Adams geeft een lange en hoge pass. Süle maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Süle passt de bal met de wreef. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Inns verovert de bal door een tackle van achteren. Süle is nu in balbezit. Süle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Grava controleert de bal met de borst. Grava probeert naar een medespeler te passen. Kuijpers rent richting de bal. Kuijpers geeft de bal voor. Salles Salgado maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Donato verovert de bal door een tackle van achteren. Donato geeft de bal voor. Pozobom kopt de bal weg. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Caiazzo kopt de bal weg. Daar is Casadesús Castaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Kuijpers verovert de bal door een tackle van achteren. Kuijpers schiet op doel. Klembár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Zegers met een snelle inworp. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías passt de bal zonder na te denken. Badowski rent richting de bal. Badowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 47%, TimeRuim 53%.
Grêmio FBPR - TimeRuim 1:0

46e minuut.
De Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carvalho passt de bal in één keer door. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado schiet op doel. Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - TimeRuim 2:0

48e minuut.
Pozobom is nu in balbezit. De Carvalho rent richting de bal. Pozobom onderschept slim de pass. Pozobom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Stănescu onderschept slim de pass. Słoniak begaat een overtreding. Stănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De Carvalho wilt de vrije trap nemen. Beterraba probeert naar een medespeler te passen. Donato kopt de bal weg. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Macías neemt vlug de vrije trap. Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi geeft de bal voor. Salles Salgado rent richting de bal. Salles Salgado schiet op doel. Klembár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - TimeRuim 3:0

72e minuut.
Caiazzo speelt de bal door. Kuijpers geeft een lange en hoge pass. Donato kopt de bal weg. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casadesús Castaño rent richting de bal. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Macías is nu in balbezit. Salles Salgado onderschept slim de pass. Salles Salgado passt de bal in één keer door. Casadesús Castaño is nu in balbezit. Casadesús Castaño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De Carvalho onderschept slim de pass. Pozobom is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Carvalho. De Carvalho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 32%, TimeRuim 68%.
Grêmio FBPR - TimeRuim 3:0