Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimeRuim Grêmio FBPR
chupa Lukinha Tactiek 4-1-2-3 (2)
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 25
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
37 gemiddelde waardering 46.8
good Schieten outstanding
average Passen good
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Pozobom is nu in balbezit. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carvalho begaat een overtreding. De Carvalho krijgt een gele kaart. Natal raakt geblesseerd tijdens het duel. Donato komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Donato rent richting de bal. Donato geeft een lange en hoge pass. Xanov is nu in balbezit. Xanov haalt uit met een fantastische trap. Klembár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Grêmio FBPR 0:1

13e minuut.
Gianasi passt de bal in één keer door. Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers passt de bal met de wreef. Xanov rent richting de bal. Xanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Pozobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato is nu in balbezit. Donato probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Natal de bal. Natal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Xanov kopt de bal weg. Daar is Szpakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozobom rent richting de bal. Pozobom schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Natal rent richting de bal. Natal draait met de bal, schiet en ... Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Grêmio FBPR 0:2

27e minuut.
Gianasi probeert naar een medespeler te passen. Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers speelt de bal door. Natal heeft problemen om de bal te vangen. Natal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Grêmio FBPR 0:3

29e minuut.
Pozobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozobom geeft de bal voor. Xanov heeft problemen om de bal te vangen. Xanov draait met de bal, schiet en ... Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Grêmio FBPR 0:4

31e minuut.
Pozobom is nu in balbezit. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt De Carvalho zijn tegenspeler op de grond. Natal raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Donato neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Klembár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Baljić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuijpers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natal rent richting de bal. Natal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Obrębski is nu in balbezit. Donato probeert naar een medespeler te passen. Kuijpers probeert naar een medespeler te passen. Natal rent richting de bal. Natal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kuijpers probeert naar een medespeler te passen. Natal is nu in balbezit. Natal passt de bal met de wreef. Xanov rent richting de bal. Xanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Grêmio FBPR 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 62%, Grêmio FBPR 38%.
TimeRuim - Grêmio FBPR 0:5

47e minuut.
Pozobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozobom geeft een lange en hoge pass. Natal is nu in balbezit. Natal schiet op doel. Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Obrębski rent richting de bal. Natal onderschept slim de pass. De Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal verovert de bal door een tackle van achteren. Natal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Obrębski probeert de bal met de borst te controleren. Obrębski geeft een lange en hoge pass. Pozobom speelt de bal door. Natal is nu in balbezit. Natal haalt uit met een fantastische trap. Klembár bokst de bal weg.

66e minuut.
Grava geeft de bal voor. Pozobom kopt de bal weg. Klungelig pakt Húdi de bal. Natal is nu in balbezit. Natal schiet op doel. Klembár bokst de bal weg.

72e minuut.
Donato probeert naar een medespeler te passen. Obrębski is nu in balbezit. Pozobom onderschept slim de pass. Pozobom schiet op doel. Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Grêmio FBPR 0:6

74e minuut.
Xanov rent richting de bal. Xanov speelt de bal door. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato onderschept slim de pass. Donato draait met de bal, schiet en ... Klembár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 66%, Grêmio FBPR 34%.
TimeRuim - Grêmio FBPR 0:6