Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Bulls United Clube atlético Maneiro
LulaXBolso Tactiek Default
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 50.4
very good Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Ylipelkonen heeft problemen om de bal te vangen. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bastanzio. Bastanzio krijgt een gele kaart.

1e minuut.
McColl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedziułka rent richting de bal. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath geeft de bal voor. Ylipelkonen is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
McColl speelt de bal door. Horvath is nu in balbezit. Horvath passt de bal met de wreef. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. Di Michele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Clube atlético Maneiro 1:0

5e minuut.
Ylipelkonen speelt de bal door. Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippke geeft de bal voor. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Clube atlético Maneiro 2:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McColl met een snelle inworp. Maselli geeft een hoge lob. Ylipelkonen rent richting de bal. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Cetnarowicz passt de bal met de wreef. Garaschenkov geeft de bal voor. Abrahim kopt de bal weg. Bastanzio heeft problemen om de bal te vangen. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Brzęczyszczykiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Granzotto de bal. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ... Di Michele probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Niedziułka trapt de bal weg. Nardelli kopt de bal weg. Marrocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim onderschept slim de pass. Abrahim haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Limardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen onderschept slim de pass. Ylipelkonen met een sublieme pass. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka geeft een hoge lob. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszczykiewicz met een sublieme pass. Ylipelkonen speelt de bal door. Lippke is nu in balbezit. Lippke geeft de bal voor. Di Michele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Clube atlético Maneiro 3:0

35e minuut.
Daar is Lippke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippke passt de bal in één keer door. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen schiet op doel. Di Michele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Clube atlético Maneiro 4:0

40e minuut.
Garaschenkov kopt de bal weg. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas speelt de bal door. Horvath probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horvath draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Horvath is nu in balbezit. Horvath passt de bal in één keer door. McColl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ylipelkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Granzotto probeert naar een medespeler te passen. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McColl. McColl krijgt een gele kaart. Martinez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martinez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bastanzio is nu in balbezit. Bastanzio schiet op doel. Carbonell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Clube atlético Maneiro 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 36%, Clube atlético Maneiro 64%.
Black Bulls United - Clube atlético Maneiro 4:1

50e minuut.
Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. McColl speelt de bal door. Klungelig pakt Horvath de bal. Horvath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chacota komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Daar is McColl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martinez. McColl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ylipelkonen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Ylipelkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cetnarowicz. Ylipelkonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Ungureanu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu passt de bal zonder na te denken. Martinez rent richting de bal. Horvath onderschept slim de pass. McColl geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arghirescu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Martinez de bal. Horvath is nu in balbezit. Roleder rent richting de bal. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath passt de bal met de wreef. McColl geeft de bal voor. Ylipelkonen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Clube atlético Maneiro 5:1

86e minuut.
Tomczuk met de inworp. Lippke rent richting de bal. Lippke passt de bal met de wreef. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ... Arghirescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ylipelkonen rent richting de bal. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Clube atlético Maneiro 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 31%, Clube atlético Maneiro 69%.
Black Bulls United - Clube atlético Maneiro 6:1