Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@cucutaforever Black Bulls United
são paulo copa Tactiek LulaXBolso
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 55.3
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Perini speelt de bal door. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu passt de bal zonder na te denken. Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
do Amapá met een snelle inworp. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański geeft een lange en hoge pass. Estatzu maakt een snoekduik en kopt de bal. Carbonell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Black Bulls United 1:0

6e minuut.
Horvath passt de bal zonder na te denken. Cuevas rent richting de bal. Cuevas geeft een hoge lob. Ylipelkonen rent richting de bal. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Piñas is nu in balbezit. Ylipelkonen onderschept slim de pass. Ylipelkonen passt de bal met de wreef. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Kloc bokst de bal weg.

16e minuut.
Perini probeert naar een medespeler te passen. Vehanen is nu in balbezit. Vehanen met een sublieme pass. Estatzu rent richting de bal. Estatzu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zagdański rent richting de bal. Zagdański passt de bal met de wreef. Estatzu rent richting de bal. Estatzu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Perini de bal onder controle te krijgen. Carbonell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bøgelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perini krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Stalmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stalmach met een sublieme pass. do Amapá speelt de bal door. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Kloc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuevas zal de hoekschop nemen. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
@cucutaforever - Black Bulls United 1:1

33e minuut.
Estatzu rent richting de bal. Maselli met een sublieme pass. Marrocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini verovert de bal door een tackle van achteren. Perini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @cucutaforever 52%, Black Bulls United 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
@cucutaforever - Black Bulls United 1:1

47e minuut.
Cuevas rent richting de bal. Cuevas geeft een hoge lob. Ylipelkonen is nu in balbezit. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Black Bulls United 1:2

52e minuut.
Klungelig pakt Piñas de bal. Ylipelkonen is nu in balbezit. Piñas begaat een overtreding. Ylipelkonen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ylipelkonen komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Adamčák kopt de bal weg. Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszczykiewicz geeft de bal voor. Horvath is nu in balbezit. Horvath geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Black Bulls United 1:3

62e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Cuevas met een sublieme pass. Lippke probeert naar een medespeler te passen. Horvath heeft problemen om de bal te vangen. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Horvath rent richting de bal. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horvath krijgt een gele kaart.

72e minuut.
do Amapá geeft een hoge lob. Tomczuk rent richting de bal. Perini verovert de bal door een tackle van achteren. Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehanen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Carbonell trapt de bal weg van het doel. Cuevas kopt de bal weg. Horvath is nu in balbezit. Horvath geeft een hoge lob. Ylipelkonen maakt een snoekduik en kopt de bal. Kloc bokst de bal weg.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lippke met een snelle inworp. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen geeft een hoge lob. Piñas onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @cucutaforever 56%, Black Bulls United 44%.
@cucutaforever - Black Bulls United 1:3