Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Bulls United @cucutaforever
LulaXBolso Tactiek são paulo copa
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 48.8
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Stalmach passt de bal in één keer door. Zagdański heeft problemen om de bal te vangen. Zagdański speelt de bal door. Estatzu rent richting de bal. Estatzu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Carbonell trapt de bal weg. Igaz kopt de bal weg. Daar is Marrocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estatzu rent richting de bal. Estatzu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marrocco. Estatzu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagdański komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Piñas geeft de bal voor. Klungelig pakt Tomczuk de bal. Tomczuk geeft een lange en hoge pass. Horvath maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - @cucutaforever 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 45%, @cucutaforever 55%.
Black Bulls United - @cucutaforever 1:0

48e minuut.
Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yazgan de bal onder controle te krijgen. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Brzęczyszczykiewicz rent richting de bal. Brzęczyszczykiewicz geeft een lange en hoge pass. Ylipelkonen rent richting de bal. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Horvath geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Braunstorfer komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Vehanen met de inworp. Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunstorfer verovert de bal door een tackle van achteren. Braunstorfer geeft een hoge lob. Rochnowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Carbonell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Bøgelund verovert de bal door een tackle van achteren. Bøgelund geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vehanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rochnowski geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Bulls United - @cucutaforever 1:1

53e minuut.
Kloc met een harde bal richting middenveld. Rochnowski kopt de bal weg. Bøgelund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
McColl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Horvath de bal. Horvath geeft de bal voor. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Adamčák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McColl speelt de bal door. Ylipelkonen rent richting de bal. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Igaz speelt de bal door. Daar is Rochnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamčák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adamčák krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Rochnowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oponente zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Maselli de bal. Estatzu verovert de bal door een tackle van achteren. Estatzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - @cucutaforever 1:2

71e minuut.
Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák geeft de bal voor. Brzęczyszczykiewicz kopt de bal weg. Daar is Horvath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Kloc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Oponente onderschept slim de pass. Oponente probeert naar een medespeler te passen. Igaz speelt de bal door. Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Carbonell trapt de bal weg van het doel. Daar is Igaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippke rent richting de bal. Lippke geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Yazgan passt de bal in één keer door. Braunstorfer rent richting de bal. Braunstorfer passt de bal zonder na te denken. Rochnowski rent richting de bal. Rochnowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Carbonell met een harde bal richting middenveld. Vehanen geeft een lange en hoge pass. Estatzu kopt de bal weg. Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 46%, @cucutaforever 54%.
Black Bulls United - @cucutaforever 1:2