Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mutuipense Grêmio FBPR
blueV4 Tactiek 4-1-2-3 (2)
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
17 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 51.9
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Vitalini probeert naar een medespeler te passen. Sas rent richting de bal. Natal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sas kan niet meer verder spelen. Kasperek komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Kuijpers met een sublieme pass. Xanov rent richting de bal. Natal is nu in balbezit. Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanov draait met de bal, schiet en ... Banbayır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Inworp. Kuijpers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xanov rent richting de bal. Xanov passt de bal met de wreef. Kuijpers geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Salles Salgado springt en kopt de bal. Banbayır maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Grêmio FBPR 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Allahyarlı de bal. Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Natal zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Banbayır bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Grêmio FBPR 0:2

7e minuut.
Kasperek heeft problemen om de bal te vangen. Salles Salgado onderschept slim de pass. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato geeft een lange en hoge pass. Xanov krijgt zijn hoofd ertegen. Banbayır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Vitalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalini passt de bal zonder na te denken. Inns rent richting de bal. Kasperek verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperek schiet op doel. Beterraba bokst de bal weg.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Słoniak heeft problemen om de bal te vangen. Kasperek onderschept slim de pass. Kasperek draait met de bal, schiet en ... Beterraba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Grêmio FBPR 1:2

23e minuut.
Crişan geeft een hoge lob. Inns heeft problemen om de bal te vangen. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalini rent richting de bal. Vitalini schiet op doel. Beterraba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kasperek heeft problemen om de bal te vangen. Kasperek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea onderschept slim de pass. Butea geeft de bal voor. Vitalini is nu in balbezit. Vitalini draait met de bal, schiet en ... Beterraba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Caiazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vitalini krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

29e minuut.
Inns geeft de bal voor. Inworp. Gmyrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beterraba bokst de bal weg.

30e minuut.
Butea geeft de bal voor. Daar is Vitalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indacochea is nu in balbezit. Vitalini verovert de bal door een tackle van achteren. Vitalini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Beterraba bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Beterraba speelt de bal door. Gmyrek geeft een lange en hoge pass. Kasperek rent richting de bal. Kasperek schiet op doel. Beterraba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Mutuipense - Grêmio FBPR 2:2

35e minuut.
Gmyrek geeft de bal voor. Inns geeft een hoge lob. Dassé bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanov verovert de bal door een tackle van achteren. Xanov haalt uit met een fantastische trap. Banbayır bokst de bal weg.

39e minuut.
Gianasi met een sublieme pass. Kuijpers is nu in balbezit. Allahyarlı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Allahyarlı is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 52%, Grêmio FBPR 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Mutuipense - Grêmio FBPR 2:2

56e minuut.
Xanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butea rent richting de bal. Met opzet legt Natal zijn tegenspeler op de grond. Natal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Donato heeft problemen om de bal te vangen. Kuijpers rent richting de bal. Kuijpers passt de bal in één keer door. Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gianasi rent richting de bal. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek geeft de bal voor. Kasperek rent richting de bal. Kasperek schiet op doel. Beterraba bokst de bal weg.

65e minuut.
Donato rent richting de bal. Donato geeft de bal voor. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado schiet op doel. Banbayır maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Stroe geeft een lange en hoge pass. Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi geeft een hoge lob. Xanov rent richting de bal. Xanov schiet op doel. Banbayır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doeltrap. Craioveanu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe begaat een overtreding. Donato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Donato neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Banbayır probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanov geeft de bal voor. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ... Banbayır maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Butea passt de bal in één keer door. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuijpers geeft een hoge lob. Xanov rent richting de bal. Xanov schiet op doel. Banbayır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Butea de bal. Kuijpers is nu in balbezit. Donato met een sublieme pass. Daar is Inns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianasi geeft een hoge lob. Banbayır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 59%, Grêmio FBPR 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Mutuipense - Grêmio FBPR 2:2