Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio FBPR Atlético Mutuipense
4-1-2-3 (2) Tactiek blueV7
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.3 gemiddelde waardering 48.8
formidable Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Xanov passt de bal zonder na te denken. Pozobom is nu in balbezit. Pozobom met een sublieme pass. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal schiet op doel. Radocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kasperek kopt de bal weg. Inns heeft problemen om de bal te vangen. Vitalini is nu in balbezit. Vitalini schiet op doel. Beterraba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal rent richting de bal. Metsola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Natal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuijpers wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Donato probeert naar een medespeler te passen. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan rent richting de bal. Natal verovert de bal door een tackle van achteren. Natal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea onderschept slim de pass. Butea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vitalini de bal. Vitalini schiet op doel. Beterraba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Klungelig pakt Xanov de bal. Butea onderschept slim de pass. Caiazzo maakt een afschuwelijke overtreding. Caiazzo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pozobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafalski onderschept slim de pass. Inworp. Pozobom met de inworp. Natal geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Atlético Mutuipense 1:0

39e minuut.
Rafalski rent richting de bal. Rafalski geeft een lange en hoge pass. Słoniak heeft problemen om de bal te vangen. Vitalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalini draait met de bal, schiet en ... Beterraba bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Kuijpers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butea de bal. Butea geeft de bal voor. Vitalini is nu in balbezit. Vitalini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beterraba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Indacochea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grêmio FBPR - Atlético Mutuipense 1:1

45e minuut.
Gascoigne verovert de bal door een tackle van achteren. Gascoigne geeft een lange en hoge pass. Vitalini is nu in balbezit. Vitalini draait met de bal, schiet en ... Beterraba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Atlético Mutuipense 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 50%, Atlético Mutuipense 50%.
Grêmio FBPR - Atlético Mutuipense 1:2

47e minuut.
Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers geeft een hoge lob. Natal is nu in balbezit. Natal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Numpaque rent richting de bal. Numpaque passt de bal zonder na te denken. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek haalt uit met een fantastische trap. Vitalini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Atlético Mutuipense 1:3

66e minuut.
Allahyarlı geeft een lange en hoge pass. Kasperek probeert de bal met de borst te controleren. Inns verovert de bal door een tackle van achteren. Donato geeft een hoge lob. Xanov kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Buitenspel voor Kasperek. Goede buitenspelval van de verdediging. Sas komt het veld opgelopen. Numpaque raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stroe komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rafalski kopt de bal weg. Gmyrek probeert naar een medespeler te passen. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek schiet op doel. Beterraba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Atlético Mutuipense 1:4

73e minuut.
Gianasi geeft een hoge lob. Xanov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Metsola ... Strafschop! Metsola krijgt een gele kaart. Xanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Natal neemt de penalty, wat een uithaal! Radocha bokst de bal weg.

75e minuut.
Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea geeft een lange en hoge pass. Gmyrek is nu in balbezit. Kasperek rent richting de bal. Kasperek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 45%, Atlético Mutuipense 55%.
Grêmio FBPR - Atlético Mutuipense 1:4