Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimeRuim Homem de Ferro F.C
chupa Lukinha Tactiek tradição 4.1
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.3 gemiddelde waardering 51.9
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Zoet kopt de bal weg. Morera rent richting de bal. Obrębski onderschept slim de pass. Vidaković onderschept slim de pass. Vidaković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Homem de Ferro F.C 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Grava de bal. Coporan rent richting de bal. Met opzet legt Húdi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Húdi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Coporan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coporan komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zoet speelt de bal door. Tellier speelt de bal door. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Adams is nu in balbezit. Tellier onderschept slim de pass. Tellier geeft de bal voor. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Homem de Ferro F.C 0:2

36e minuut.
Zoet is nu in balbezit. Zoet passt de bal zonder na te denken. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ... Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Homem de Ferro F.C 0:3

39e minuut.
Badowski kopt de bal weg. Ovidiu controleert de bal met de borst. Ovidiu geeft de bal voor. Vidaković rent richting de bal. Vidaković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Homem de Ferro F.C 0:4

42e minuut.
Tellier onderschept slim de pass. Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellier verovert de bal door een tackle van achteren. Tellier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tellier onderschept slim de pass. Tellier met een sublieme pass. Coporan rent richting de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Homem de Ferro F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 66%, Homem de Ferro F.C 34%.
TimeRuim - Homem de Ferro F.C 0:5

54e minuut.
Morera is nu in balbezit. Morera geeft een lange en hoge pass. De Carvalho rent richting de bal. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Zoet rent richting de bal. Zoet met een sublieme pass. Klungelig pakt Vidaković de bal. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. Klembár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Homem de Ferro F.C 0:6

65e minuut.
Mikšovský rent richting de bal. Stănescu rent richting de bal. Rusev begaat een overtreding. Stănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De Carvalho komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tellier probeert naar een medespeler te passen. Zoet rent richting de bal. Zoet passt de bal met de wreef. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Obrębski is nu in balbezit. Morera onderschept slim de pass. Morera geeft een lange en hoge pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ovidiu is nu in balbezit. Ovidiu geeft de bal voor. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ... Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Homem de Ferro F.C 0:7

87e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Zárybnický verovert de bal door een tackle van achteren. Zárybnický geeft een lange en hoge pass. Vidaković rent richting de bal. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. Klembár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Obrębski geeft de bal voor. Inworp. Morera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidaković rent richting de bal. Vidaković draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 61%, Homem de Ferro F.C 39%.
TimeRuim - Homem de Ferro F.C 0:7