Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homem de Ferro F.C TimeRuim
tradição 4.1 Tactiek chupa Lukinha
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 35.4
very good Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Rusev geeft de bal voor. Klungelig pakt Húdi de bal. Tilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilea haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - TimeRuim 1:0

10e minuut.
Morera rent richting de bal. Szpakowski is nu in balbezit. Vidaković begaat een overtreding. Vidaković krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Morera is nu in balbezit. Zegers rent richting de bal. Morera onderschept slim de pass. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Baljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković onderschept slim de pass. Vidaković speelt de bal door. Tilea rent richting de bal. Tilea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grava rent richting de bal. Tellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski begaat een overtreding. Badowski krijgt een gele kaart. Tellier raakt geblesseerd tijdens het duel. Tellier met een snel genomen vrije trap. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zoet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tilea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams is nu in balbezit. Vidaković onderschept slim de pass. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. Klembár bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homem de Ferro F.C 42%, TimeRuim 58%.
Homem de Ferro F.C - TimeRuim 1:0

50e minuut.
Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidaković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zoet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tilea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tellier probeert naar een medespeler te passen. Tilea is nu in balbezit. Tilea passt de bal zonder na te denken. Vidaković rent richting de bal. Vidaković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - TimeRuim 2:0

57e minuut.
Zárybnický passt de bal in één keer door. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Morera rent richting de bal. Zoet is nu in balbezit. Zoet haalt uit met een fantastische trap. Klembár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Tellier met een snelle inworp. Zoet rent richting de bal. Zoet passt de bal in één keer door. Tellier rent richting de bal. Tellier geeft een hoge lob. Klembár bokst de bal weg. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - TimeRuim 3:0

61e minuut.
Morera onderschept slim de pass. Zegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Morera verovert de bal door een tackle van achteren. Morera haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Baljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Morera onderschept slim de pass. Morera passt de bal zonder na te denken. Vidaković rent richting de bal. Vidaković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - TimeRuim 4:0

72e minuut.
Klembár speelt de bal door. Zegers probeert de bal met de borst te controleren. Morera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - TimeRuim 5:0

79e minuut.
Obrębski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morera met een snelle inworp. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tellier passt de bal in één keer door. Tilea is nu in balbezit. Húdi begaat een overtreding. Húdi krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Tellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Húdi is nu in balbezit. Tellier onderschept slim de pass. Tellier draait met de bal, schiet en ... Klembár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - TimeRuim 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homem de Ferro F.C 38%, TimeRuim 62%.
Homem de Ferro F.C - TimeRuim 6:0