Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube atlético Maneiro Diabo Azul FC
Default Tactiek Remastered 2.0
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 48.7
solide Schieten solide
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Caramarin passt de bal zonder na te denken. Wojciulewicz is nu in balbezit. Limardo begaat een overtreding. Limardo krijgt een gele kaart. Wojciulewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caramarin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Niedziułka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Martinez kopt de bal weg. Klungelig pakt Zavattari de bal. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim draait met de bal, schiet en ... Asmussen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Maneiro - Diabo Azul FC 1:0

20e minuut.
Inworp. Abrahim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bylok rent richting de bal. Nardelli onderschept slim de pass. Nardelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Niedziułka kopt de bal weg. Wojciulewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Limardo. Wojciulewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojciulewicz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube atlético Maneiro 52%, Diabo Azul FC 48%.
Clube atlético Maneiro - Diabo Azul FC 1:0

51e minuut.
Doeltrap. Chacota komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Asmussen trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Nardelli de bal. Caramarin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Woydt de bal. Woydt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Abrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński geeft een lange en hoge pass. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ungureanu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bylok geeft een hoge lob. Kasowski rent richting de bal. Kasowski probeert naar een medespeler te passen. Woydt rent richting de bal. Woydt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Landgraf speelt de bal door. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz passt de bal in één keer door. Woydt bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arghirescu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez speelt de bal door. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Maneiro - Diabo Azul FC 2:0

89e minuut.
Miauczyński probeert de bal met de borst te controleren. Bastanzio rent richting de bal. Bastanzio passt de bal met de wreef. Ungureanu heeft problemen om de bal te vangen. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube atlético Maneiro 54%, Diabo Azul FC 46%.
Clube atlético Maneiro - Diabo Azul FC 2:0