Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabo Azul FC Clube atlético Maneiro
Remastered 2.0 Tactiek Default
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
33 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57 gemiddelde waardering 50.1
excellent Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Kasowski speelt de bal door. Dolny rent richting de bal. Dolny passt de bal in één keer door. Lakis is nu in balbezit. Lakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Montilla kopt de bal weg. Judele is nu in balbezit. Judele passt de bal met de wreef. Lakis rent richting de bal. Lakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lakis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Niedziułka de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dolny neemt de hoekschop. Lakis springt en kopt de bal. Di Michele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Dolny met de inworp. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele passt de bal in één keer door. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Granzotto geeft een hoge lob. Inworp. Montilla met de inworp. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Roleder geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dolny met een snelle inworp. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Clube atlético Maneiro 1:0

11e minuut.
Judele rent richting de bal. Judele passt de bal zonder na te denken. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Clube atlético Maneiro 2:0

24e minuut.
Judele passt de bal in één keer door. Kasowski speelt de bal door. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis schiet op doel. Di Michele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Clube atlético Maneiro 3:0

29e minuut.
Abrahim geeft een lange en hoge pass. Tauský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauský passt de bal zonder na te denken. Bastanzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap. Asmussen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Clube atlético Maneiro 3:1

30e minuut.
Granzotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Granzotto geeft een lange en hoge pass. Kasowski kopt de bal weg. Lakis rent richting de bal. Lakis schiet op doel. Di Michele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Roleder rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dolny. Dolny krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Nardelli is nu in balbezit. Judele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nardelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Abrahim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bastanzio is nu in balbezit. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap. Asmussen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Clube atlético Maneiro 3:2

37e minuut.
Lakis probeert naar een medespeler te passen. Dolny is nu in balbezit. Dolny speelt de bal door. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cetnarowicz met een sublieme pass. Montilla is nu in balbezit. Montilla passt de bal in één keer door. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 33%, Clube atlético Maneiro 67%.
Diabo Azul FC - Clube atlético Maneiro 3:2

47e minuut.
Di Michele trapt de bal weg van het doel. Kasowski probeert de bal met de borst te controleren. Kasowski speelt de bal door. Lakis is nu in balbezit. Lakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Di Michele met een harde bal richting middenveld. Montilla kopt de bal weg. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ... Granzotto probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacota komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Lakis met een sublieme pass. Dolny rent richting de bal. Dolny passt de bal met de wreef. De Moerlooze heeft problemen om de bal te vangen. De Moerlooze schiet op doel. Di Michele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Dolny met een sublieme pass. Judele is nu in balbezit. Judele passt de bal zonder na te denken. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis draait met de bal, schiet en ... Di Michele bokst de bal weg.

56e minuut.
Klungelig pakt Tauský de bal. Tauský speelt de bal door. Judele probeert naar een medespeler te passen. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze schiet op doel. Di Michele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Doeltrap. Ungureanu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Judele onderschept slim de pass. Judele geeft de bal voor. Granzotto kopt de bal weg. Lakis rent richting de bal. Lakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De Moerlooze rent richting de bal. De Moerlooze passt de bal in één keer door. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis draait met de bal, schiet en ... Di Michele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dolny met een sublieme pass. Lakis is nu in balbezit. Lakis passt de bal zonder na te denken. Judele rent richting de bal. Judele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Montilla is nu in balbezit. Montilla passt de bal met de wreef. Judele met een sublieme pass. Lakis rent richting de bal. Lakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Arghirescu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kasowski met een sublieme pass. Dolny is nu in balbezit. Dolny geeft een hoge lob. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Clube atlético Maneiro 4:2

77e minuut.
Chacota met een sublieme pass. Nardelli rent richting de bal. Nardelli geeft de bal voor. Bastanzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De Moerlooze rent richting de bal. De Moerlooze passt de bal zonder na te denken. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis schiet op doel. Arghirescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze schiet op doel. De bal raakt de paal. Arghirescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Montilla met een sublieme pass. Judele heeft problemen om de bal te vangen. Judele speelt de bal door. Lakis rent richting de bal. Lakis haalt uit met een fantastische trap. Arghirescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Clube atlético Maneiro 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 39%, Clube atlético Maneiro 61%.
Diabo Azul FC - Clube atlético Maneiro 5:2