Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio FBPR @cucutaforever
4-1-2-3 (2) Tactiek são paulo copa
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen very good


11e minuut.
Derkach rent richting de bal. Derkach geeft de bal voor. Donato kopt de bal weg. Klungelig pakt Salles Salgado de bal. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Salles Salgado is nu in balbezit. Donato rent richting de bal. Donato passt de bal met de wreef. Pozobom rent richting de bal. Pozobom schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kuijpers speelt de bal door. Xanov rent richting de bal. Xanov passt de bal met de wreef. Pozobom rent richting de bal. Pozobom draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Xanov rent richting de bal. Stalmach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuijpers met een snel genomen vrije trap. Salles Salgado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Piñas kopt de bal weg. Salles Salgado is nu in balbezit. Derkach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Derkach krijgt een gele kaart. Salles Salgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pozobom neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - @cucutaforever 1:0

32e minuut.
Zagdański geeft de bal voor. Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazzo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perini raakt geblesseerd tijdens het duel. Zagdański zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
do Amapá is nu in balbezit. Donato onderschept slim de pass. Donato probeert naar een medespeler te passen. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Xanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuijpers controleert de bal met de borst. Kuijpers geeft de bal voor. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vehanen geeft een lange en hoge pass. do Amapá probeert de bal met de borst te controleren. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu haalt uit met een fantastische trap. Beterraba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Xanov rent richting de bal. Xanov passt de bal zonder na te denken. Pozobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozobom schiet op doel. Kloc probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 40%, @cucutaforever 60%.
Grêmio FBPR - @cucutaforever 1:0

49e minuut.
Oponente geeft de bal voor. Klungelig pakt Inns de bal. Estatzu rent richting de bal. Estatzu schiet op doel. Beterraba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Vehanen verovert de bal door een tackle van achteren. Vehanen geeft de bal voor. Klungelig pakt Słoniak de bal. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grêmio FBPR - @cucutaforever 1:1

55e minuut.
Daar is Yazgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xanov is nu in balbezit. Xanov geeft de bal voor. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pozobom is nu in balbezit. Pozobom geeft een lange en hoge pass. Yazgan probeert de bal aan de voet te houden. Xanov is nu in balbezit. Xanov haalt uit met een fantastische trap. Kloc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - @cucutaforever 2:1

64e minuut.
Vehanen kopt de bal weg. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański geeft een hoge lob. Perini is nu in balbezit. Perini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Xanov rent richting de bal. Xanov passt de bal zonder na te denken. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ... Kloc probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oponente de bal. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Derkach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas onderschept slim de pass. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Indacochea geeft de bal voor. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salles Salgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Donato wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Kloc trapt de bal weg. Donato kopt de bal weg. Xanov heeft problemen om de bal te vangen. Xanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Pozobom kopt de bal weg. Salles Salgado is nu in balbezit. Derkach verovert de bal door een tackle van achteren. Donato onderschept slim de pass. Donato draait met de bal, schiet en ... Kloc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 37%, @cucutaforever 63%.
Grêmio FBPR - @cucutaforever 2:1