Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mutuipense Black Bulls United
blueA3 Tactiek LulaXBolso
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Lippke passt de bal in één keer door. Metsola rent richting de bal. Ylipelkonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Metsola raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

6e minuut.
Allahyarlı geeft de bal voor. Vitalini is nu in balbezit. Marrocco begaat een overtreding. Vitalini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jannek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carbonell met een harde bal richting middenveld. McColl kopt de bal weg. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Banbayır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. McColl neemt de hoekschop. Horvath krijgt zijn hoofd ertegen. Banbayır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Messiano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jannek speelt de bal door. Vitalini rent richting de bal. Vitalini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Allahyarlı kopt de bal weg. Jannek is nu in balbezit. Jannek passt de bal met de wreef. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek draait met de bal, schiet en ... Paal! Carbonell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tomczuk passt de bal zonder na te denken. Maselli rent richting de bal. Maselli passt de bal in één keer door. Horvath is nu in balbezit. Horvath geeft de bal voor. Banbayır bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Tomczuk de bal. Tomczuk geeft een hoge lob. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ... Banbayır maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Black Bulls United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 49%, Black Bulls United 51%.
Atlético Mutuipense - Black Bulls United 0:1

49e minuut.
Adamčák rent richting de bal. Jannek verovert de bal door een tackle van achteren. Jannek met een sublieme pass. Vitalini is nu in balbezit. Vitalini haalt uit met een fantastische trap. Carbonell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Numpaque geeft een hoge lob. Maselli is nu in balbezit. Maselli geeft de bal voor. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Maselli geeft een hoge lob. Allahyarlı speelt de bal door. Daar is Adamčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Crişan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jannek is nu in balbezit. Jannek passt de bal met de wreef. Vitalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Mutuipense - Black Bulls United 1:1

62e minuut.
Bøgelund met een sublieme pass. Jannek geeft een hoge lob. Bøgelund heeft problemen om de bal te vangen. Vitalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalini haalt uit met een fantastische trap. Carbonell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Sas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Adamčák onderschept slim de pass. Adamčák passt de bal zonder na te denken. Jannek met een sublieme pass. Daar is Sas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Allahyarlı is nu in balbezit. Adamčák onderschept slim de pass. Adamčák geeft een lange en hoge pass. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Landro komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Adamčák is nu in balbezit. Adamčák geeft een hoge lob. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen schiet op doel. Banbayır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Black Bulls United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 42%, Black Bulls United 58%.
Atlético Mutuipense - Black Bulls United 1:2