Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabo Azul FC TimeRuim
Remastered 2.0 Tactiek chupa Lukinha
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 37.9
excellent Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen solid


1e minuut.
Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis passt de bal zonder na te denken. De Moerlooze heeft problemen om de bal te vangen. De Moerlooze schiet op doel. Klembár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - TimeRuim 1:0

3e minuut.
Daar is Macías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grava rent richting de bal. De Moerlooze onderschept slim de pass. De Moerlooze haalt uit met een fantastische trap. Klembár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - TimeRuim 2:0

5e minuut.
Kasowski speelt de bal door. Klungelig pakt Judele de bal. Judele met een sublieme pass. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Landgraf geeft een hoge lob. Inworp. Zegers met een snelle inworp. De Carvalho rent richting de bal. De Carvalho geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lakis met een sublieme pass. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele passt de bal in één keer door. Lakis heeft problemen om de bal te vangen. Lakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kasowski passt de bal zonder na te denken. Judele rent richting de bal. Judele passt de bal zonder na te denken. Lakis is nu in balbezit. Lakis schiet op doel. Klembár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Montilla speelt de bal door. Dolny rent richting de bal. Dolny passt de bal met de wreef. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Obrębski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Judele met de inworp. Lakis is nu in balbezit. Lakis haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Dolny onderschept slim de pass. Dolny passt de bal zonder na te denken. Lakis is nu in balbezit. Lakis schiet op doel. Klembár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - TimeRuim 3:0

22e minuut.
Judele geeft een lange en hoge pass. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze onderschept slim de pass. De Moerlooze schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Judele zal de hoekschop nemen. Daar is Lakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrębski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Dolny kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Klembár bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - TimeRuim 4:0

25e minuut.
Landgraf passt de bal met de wreef. Mehaković rent richting de bal. Mehaković geeft een lange en hoge pass. Lakis rent richting de bal. Lakis haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Judele neemt de hoekschop. Lakis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tauský geeft een hoge lob. Zegers is nu in balbezit. Judele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Judele krijgt een gele kaart. Zegers wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Kasowski passt de bal in één keer door. Judele is nu in balbezit. Judele passt de bal met de wreef. Daar is Lakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehaković onderschept slim de pass. Mehaković geeft een lange en hoge pass. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klembár met een harde bal richting middenveld. Kasowski kopt de bal weg. Lakis is nu in balbezit. Lakis draait met de bal, schiet en ... Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - TimeRuim 5:0

40e minuut.
Lakis passt de bal zonder na te denken. De Moerlooze is nu in balbezit. De Carvalho is nu in balbezit. De Moerlooze verovert de bal door een tackle van achteren. De Moerlooze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - TimeRuim 6:0

44e minuut.
Mehaković passt de bal in één keer door. Adams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Landgraf rent richting de bal. Adams onderschept slim de pass. Adams draait met de bal, schiet en ... Asmussen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 28%, TimeRuim 72%.
Diabo Azul FC - TimeRuim 6:0

46e minuut.
De Moerlooze is nu in balbezit. De Carvalho begaat een overtreding. De Moerlooze raakt geblesseerd tijdens het duel. Montilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lakis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kasowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kasowski geeft een hoge lob. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - TimeRuim 7:0

56e minuut.
Obrębski geeft een hoge lob. Inworp. Judele met een snelle inworp. Lakis heeft problemen om de bal te vangen. Lakis draait met de bal, schiet en ... Klembár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - TimeRuim 8:0

58e minuut.
Kasowski speelt de bal door. Judele rent richting de bal. Judele passt de bal met de wreef. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze geeft een hoge lob. Daar is Zegers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakis rent richting de bal. Lakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De Moerlooze onderschept slim de pass. Dolny rent richting de bal. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ... Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Macías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - TimeRuim 9:0

68e minuut.
Montilla kopt de bal weg. Judele is nu in balbezit. Obrębski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obrębski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Judele passt de bal zonder na te denken. Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny onderschept slim de pass. Dolny draait met de bal, schiet en ... Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - TimeRuim 10:0

83e minuut.
Szpakowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Judele met een snelle inworp. Lakis rent richting de bal. Lakis geeft een hoge lob. Klembár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macías kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - TimeRuim 11:0

85e minuut.
Mehaković is nu in balbezit. Mehaković geeft een hoge lob. Lakis is nu in balbezit. Lakis draait met de bal, schiet en ... Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - TimeRuim 12:0

88e minuut.
Kasowski probeert naar een medespeler te passen. Judele is nu in balbezit. Judele passt de bal met de wreef. Lakis rent richting de bal. Lakis schiet op doel. Klembár bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 28%, TimeRuim 72%.
Diabo Azul FC - TimeRuim 12:0