Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homem de Ferro F.C Clube atlético Maneiro
tradição 4.1 Tactiek Default
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 49.5
formidabel Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Tellier passt de bal in één keer door. Coporan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Granzotto. Granzotto krijgt een gele kaart. Coporan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Granzotto geeft een hoge lob. Coporan wilt de vrije trap nemen. Di Michele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - Clube atlético Maneiro 1:0

18e minuut.
Zoet speelt de bal door. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković passt de bal met de wreef. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - Clube atlético Maneiro 2:0

20e minuut.
Tellier onderschept slim de pass. Tellier geeft een hoge lob. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković draait met de bal, schiet en ... Di Michele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - Clube atlético Maneiro 3:0

21e minuut.
Cetnarowicz passt de bal in één keer door. Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan passt de bal met de wreef. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. Di Michele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Misiurek geeft een hoge lob. Ovidiu geeft de bal voor. Coporan kopt de bal weg. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković draait met de bal, schiet en ... Di Michele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tellier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coporan kopt de bal weg. Morera rent richting de bal. Morera haalt uit met een fantastische trap. Di Michele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Roleder geeft de bal voor. Inworp. Morera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidaković rent richting de bal. Vidaković schiet op doel. Di Michele bokst de bal weg.

25e minuut.
Tellier speelt de bal door. Coporan heeft problemen om de bal te vangen. Misiurek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Misiurek krijgt een gele kaart. Coporan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tellier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vidaković springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zárybnický passt de bal met de wreef. Zoet rent richting de bal. Zoet passt de bal zonder na te denken. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. Di Michele bokst de bal weg.

37e minuut.
Misiurek verovert de bal door een tackle van achteren. Tellier verovert de bal door een tackle van achteren. Tellier met een sublieme pass. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Nardelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Mikšovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastanzio rent richting de bal. Bastanzio schiet op doel. Lubowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homem de Ferro F.C 34%, Clube atlético Maneiro 66%.
Homem de Ferro F.C - Clube atlético Maneiro 3:0

47e minuut.
Zoet is nu in balbezit. Zoet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roleder de bal. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Niedziułka probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tellier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... Di Michele bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tellier neemt de hoekschop. Coporan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Inworp. Chacota komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Doeltrap. Ungureanu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Chacota is nu in balbezit. Tellier verovert de bal door een tackle van achteren. Tellier probeert naar een medespeler te passen. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arghirescu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tellier rent richting de bal. Tellier geeft de bal voor. Vidaković kopt de bal weg. Coporan heeft problemen om de bal te vangen. Coporan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev geeft een lange en hoge pass. Tellier met een sublieme pass. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. Arghirescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - Clube atlético Maneiro 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homem de Ferro F.C 31%, Clube atlético Maneiro 69%.
Homem de Ferro F.C - Clube atlético Maneiro 4:0