Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Real M.B River Atlético Clube
Thiago Tactiek 4-2-3-1
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 53.8
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Konarzewski met de inworp. Szaj rent richting de bal. Szaj passt de bal met de wreef. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fejes geeft een hoge lob. Tuus kan de bal niet met de borst controleren. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap. Chojanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Accollo passt de bal zonder na te denken. Konarzewski is nu in balbezit. Konarzewski met een sublieme pass. Brene is nu in balbezit. Brene haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Szaj rent richting de bal. Szaj geeft de bal voor. Szakál is nu in balbezit. Brene onderschept slim de pass. Brene haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Gueye rent richting de bal. Gueye passt de bal in één keer door. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro onderschept slim de pass. Maestro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj speelt de bal door. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski geeft een lange en hoge pass. Brene maakt een snoekduik en kopt de bal. Chojanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Maestro speelt de bal door. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj passt de bal in één keer door. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene draait met de bal, schiet en ... Chojanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Bot kopt de bal weg. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Konarzewski geeft de bal voor. Brene springt en kopt de bal. Chojanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Konarzewski is nu in balbezit. Konarzewski passt de bal in één keer door. Brene is nu in balbezit. Brene schiet op doel. Tuus probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maestro neemt de hoekschop. Konarzewski kan de bal niet met de borst controleren. Konarzewski schiet op doel. Chojanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Real M.B - River Atlético Clube 0:1

44e minuut.
Tuus speelt de bal door. Maestro is nu in balbezit. Maestro speelt de bal door. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene draait met de bal, schiet en ... Chojanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Real M.B 69%, River Atlético Clube 31%.
F.C Real M.B - River Atlético Clube 0:1

47e minuut.
Mazúr probeert naar een medespeler te passen. Konarzewski rent richting de bal. Habilov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Habilov krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Maestro speelt de bal door. Brene is nu in balbezit. Szakál maakt een afschuwelijke overtreding. Brene raakt geblesseerd tijdens het duel. Gueye komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuus heeft problemen om de bal te vangen. Brene is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konarzewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brene krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Szaj probeert naar een medespeler te passen. Konarzewski is nu in balbezit. Konarzewski passt de bal zonder na te denken. Brene is nu in balbezit. Brene schiet op doel. Chojanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Real M.B - River Atlético Clube 0:2

64e minuut.
Fejes rent richting de bal. Caro onderschept slim de pass. Caro met een sublieme pass. Bot rent richting de bal. Bot schiet op doel. Sarkisov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mazúr de bal. Bot is nu in balbezit. Bot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj met een sublieme pass. Klungelig pakt Szakál de bal. Brene is nu in balbezit. Brene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Szaj passt de bal met de wreef. Brene is nu in balbezit. Szaj rent richting de bal. Brene rent richting de bal. Brene schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Klungelig pakt Szakál de bal. Brene is nu in balbezit. Dincă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dincă krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Konarzewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kocabıyık komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gueye is nu in balbezit. Gueye met een sublieme pass. Klungelig pakt Brene de bal. Szaj is nu in balbezit. Szaj haalt uit met een fantastische trap. Chojanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szakál bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene onderschept slim de pass. Brene draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Brene is nu in balbezit. Brene passt de bal met de wreef. Szaj is nu in balbezit. Szaj schiet op doel. Chojanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Real M.B - River Atlético Clube 0:3

85e minuut.
Stoilov geeft een lange en hoge pass. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Accollo begaat een overtreding. Accollo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Maestro de bal. Maestro passt de bal in één keer door. Brene rent richting de bal. Brene draait met de bal, schiet en ... Chojanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Real M.B - River Atlético Clube 0:4

90e minuut.
Brene rent richting de bal. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj passt de bal in één keer door. Brene heeft problemen om de bal te vangen. Brene draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Real M.B 57%, River Atlético Clube 43%.
F.C Real M.B - River Atlético Clube 0:4