Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Friburguense CAM
frizao 3-4-3 j Tactiek Tática Ofensiva
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Csiki verovert de bal door een tackle van achteren. Csiki geeft een lange en hoge pass. Varga kopt de bal weg. Perianu is nu in balbezit. Perianu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Friburguense - CAM 0:1

11e minuut.
Chancentod kopt de bal weg. Palella met een sublieme pass. Měkkýš bereikt de bal nog maar net als eerste. Měkkýš geeft de bal voor. Perianu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Rędzina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuśmienny komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Měkkýš zal de hoekschop nemen. Perianu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Měkkýš bereikt de bal nog maar net als eerste. Měkkýš met een sublieme pass. Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli draait met de bal, schiet en ... Thouvenel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Friburguense - CAM 0:2

40e minuut.
Polverini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varga met een snelle inworp. Perianu rent richting de bal. Perianu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friburguense 74%, CAM 26%.
Friburguense - CAM 0:2

47e minuut.
Chancentod kopt de bal weg. Palella rent richting de bal. Palella passt de bal zonder na te denken. Varga rent richting de bal. Varga geeft een lange en hoge pass. Thouvenel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Měkkýš is nu in balbezit. Měkkýš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Friburguense - CAM 0:3

54e minuut.
Měkkýš is nu in balbezit. Měkkýš speelt de bal door. Perianu rent richting de bal. Perianu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Friburguense - CAM 0:4

66e minuut.
Hollós geeft de bal voor. Zahorecz kopt de bal weg. Gauvio geeft een lange en hoge pass. Burga rent richting de bal. Burga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Perianu rent richting de bal. Perianu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pauli de bal. Pauli schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Palella rent richting de bal. Varga rent richting de bal. Varga passt de bal zonder na te denken. Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Měkkýš is nu in balbezit. Měkkýš geeft een hoge lob. Şahverdiyev probeert de bal aan de voet te houden. Perianu rent richting de bal. Perianu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gauvio met een snelle inworp. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro geeft een lange en hoge pass. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso haalt uit met een fantastische trap. Sankaré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kuśmienny neemt vlug de vrije trap. Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev geeft de bal voor. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso schiet op doel. Sankaré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Csiki geeft een hoge lob. Palella kopt de bal weg. Daar is Zahorecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauli rent richting de bal. Pauli haalt uit met een fantastische trap. Thouvenel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friburguense 70%, CAM 30%.
Friburguense - CAM 0:4