Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEAÇO F.C Real M.B
jogar Tactiek Thiago
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 48.7
very good Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Joldán probeert naar een medespeler te passen. Chavez is nu in balbezit. Szakál rent richting de bal. Chavez verovert de bal door een tackle van achteren. Chavez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Alecrim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alecrim passt de bal zonder na te denken. Rajnerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajnerman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEAÇO - F.C Real M.B 1:0

8e minuut.
Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski passt de bal in één keer door. Rajnerman is nu in balbezit. Rajnerman schiet op doel. Chojanecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Bachmann met een sublieme pass. Caro is nu in balbezit. Met opzet legt Padlikowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Padlikowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Padlikowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Caro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Caro kan niet meer verder spelen. Vindisch komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bachmann neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Brama de bal. Vindisch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brama. Brama krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Strand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachmann is nu in balbezit. Bachmann passt de bal zonder na te denken. Vindisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindisch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bachmann kopt de bal weg. Dedić probeert naar een medespeler te passen. Chavez heeft problemen om de bal te vangen. Chavez haalt uit met een fantastische trap. Chojanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEAÇO - F.C Real M.B 2:0

44e minuut.
Chojanecki speelt de bal door. Dedić kopt de bal weg. Kasapski met een sublieme pass. Rajnerman rent richting de bal. Rajnerman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chavez rent richting de bal. Chavez haalt uit met een fantastische trap. Chojanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEAÇO 43%, F.C Real M.B 57%.
DEAÇO - F.C Real M.B 2:0

51e minuut.
Dedić onderschept slim de pass. Dedić probeert naar een medespeler te passen. Szakál rent richting de bal. Rajnerman onderschept slim de pass. Rajnerman schiet op doel. Chojanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Szakál verovert de bal door een tackle van achteren. Szakál probeert naar een medespeler te passen. Strand rent richting de bal. Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rajnerman is nu in balbezit. Rajnerman speelt de bal door. Chavez rent richting de bal. Chavez haalt uit met een fantastische trap. Chojanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Dedić met de inworp. Kasapski is nu in balbezit. Kasapski passt de bal met de wreef. Chavez rent richting de bal. Chavez schiet op doel. Chojanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Szakál geeft een lange en hoge pass. Nieveld kopt de bal weg. Strand speelt de bal door. Vindisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindisch haalt uit met een fantastische trap. Ruciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Doeltrap. Vespucci komt het veld opgelopen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Vespucci de bal onder controle te krijgen. Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nieveld is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zapolny legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ruciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEAÇO 50%, F.C Real M.B 50%.
DEAÇO - F.C Real M.B 2:0