Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Real M.B CAM
Thiago Tactiek Tática Ofensiva
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 58.1
solid Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


21e minuut.
Dincă probeert naar een medespeler te passen. Nieveld is nu in balbezit. Rędzina verovert de bal door een tackle van achteren. Rędzina geeft de bal voor. Perianu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rędzina met de inworp. Chancentod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palella speelt de bal door. Perianu heeft problemen om de bal te vangen. Perianu haalt uit met een fantastische trap. Chojanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành passt de bal met de wreef. Nieveld rent richting de bal. Nieveld schiet op doel. Bohár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Real M.B - CAM 1:0

27e minuut.
Pauli passt de bal in één keer door. Perianu rent richting de bal. Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli haalt uit met een fantastische trap. Chojanecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Szakál rent richting de bal. Szakál geeft de bal voor. Měkkýš bereikt de bal nog maar net als eerste. Měkkýš geeft een hoge lob. Perianu springt en kopt de bal. Chojanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Nieveld probeert de bal aan de voet te houden. Pauli rent richting de bal. Pauli passt de bal in één keer door. Měkkýš bereikt de bal nog maar net als eerste. Měkkýš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chancentod verovert de bal door een tackle van achteren. Chancentod geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Papuc de bal. Perianu is nu in balbezit. Perianu haalt uit met een fantastische trap. Chojanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Perianu is nu in balbezit. Palella rent richting de bal. Měkkýš rent richting de bal. Měkkýš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Real M.B 66%, CAM 34%.
F.C Real M.B - CAM 1:0

48e minuut.
Pauli rent richting de bal. Palella rent richting de bal. Palella passt de bal zonder na te denken. Perianu rent richting de bal. Perianu schiet op doel. Chojanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

50e minuut.
Pauli heeft problemen om de bal te vangen. Pauli geeft de bal voor. Měkkýš is nu in balbezit. Měkkýš haalt uit met een fantastische trap. Chojanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Palella rent richting de bal. Palella passt de bal zonder na te denken. Chancentod probeert naar een medespeler te passen. Perianu is nu in balbezit. Perianu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Real M.B - CAM 1:1

56e minuut.
Daar is Dincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Měkkýš speelt de bal door. Pauli rent richting de bal. Perianu rent richting de bal. Perianu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Real M.B - CAM 1:2

60e minuut.
Dincă geeft een lange en hoge pass. Bot kopt de bal weg. Zapolny is nu in balbezit. Zapolny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Palella bereikt de bal nog maar net als eerste. Palella passt de bal zonder na te denken. Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Real M.B - CAM 1:3

86e minuut.
Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga passt de bal zonder na te denken. Perianu is nu in balbezit. Palella is nu in balbezit. Palella geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành geeft de bal voor. Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli schiet op doel. Chojanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perianu is nu in balbezit. Perianu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Real M.B - CAM 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Real M.B 67%, CAM 33%.
F.C Real M.B - CAM 1:4