Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Real M.B Friburguense
Thiago Tactiek frizao 3-4-3 j
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 51.9
excellent Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen excellent


15e minuut.
Stoilov met een snelle inworp. Habilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilov passt de bal in één keer door. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot schiet op doel. Thouvenel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov geeft de bal voor. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot schiet op doel. Thouvenel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Real M.B - Friburguense 1:0

33e minuut.
Inworp. Leca met een snelle inworp. Førsund kan de bal niet met de borst controleren. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot schiet op doel. Thouvenel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bertuol rent richting de bal. Bertuol probeert naar een medespeler te passen. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso draait met de bal, schiet en ... Tuus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Real M.B - Friburguense 1:1

41e minuut.
Caro passt de bal in één keer door. Bot rent richting de bal. Polverini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot onderschept slim de pass. Bot schiet op doel. Thouvenel bokst de bal weg.

44e minuut.
Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Leca geeft een hoge lob. Monterroso rent richting de bal. Monterroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Real M.B - Friburguense 1:2

45e minuut.
Bachmann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caro de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Førsund. Førsund krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Real M.B 43%, Friburguense 57%.
F.C Real M.B - Friburguense 1:2

48e minuut.
Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar geeft een hoge lob. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso schiet op doel. Tuus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Real M.B - Friburguense 1:3

50e minuut.
Habilov speelt de bal door. Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot onderschept slim de pass. Zapolny is nu in balbezit. Zapolny probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bachmann probeert naar een medespeler te passen. Habilov rent richting de bal. Habilov probeert naar een medespeler te passen. Zapolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapolny schiet op doel. Thouvenel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Leca speelt de bal door. Monterroso rent richting de bal. Monterroso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bot passt de bal in één keer door. Daar is Zapolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapolny passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bot de bal. Bot schiet op doel. Thouvenel bokst de bal weg.

71e minuut.
Zapolny passt de bal met de wreef. Burga rent richting de bal. Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov geeft een hoge lob. Bot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Habilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Burga verovert de bal door een tackle van achteren. Burga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tuus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Caro geeft de bal voor. Zahorecz verovert de bal door een tackle van achteren. Burga is nu in balbezit. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Caro rent richting de bal. Caro passt de bal zonder na te denken. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot haalt uit met een fantastische trap. Thouvenel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Real M.B - Friburguense 2:3

81e minuut.
Strand passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bot de bal. Met opzet legt Zahorecz zijn tegenspeler op de grond. Zahorecz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Real M.B 38%, Friburguense 62%.
F.C Real M.B - Friburguense 2:3