Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aloha Futebol Clube Estrela Azul
SLATER Tactiek 433 estrela
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Inghels heeft problemen om de bal te vangen. Farník bereikt de bal nog maar net als eerste. Farník geeft een lange en hoge pass. Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačenka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Baliński kan de bal niet met de borst controleren. Ferreri rent richting de bal. Met opzet legt Cruz zijn tegenspeler op de grond. Cruz krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Markuszewski passt de bal zonder na te denken. Tamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamini geeft een lange en hoge pass. Kačenka is nu in balbezit. Kačenka draait met de bal, schiet en ... Jelínek bokst de bal weg.

15e minuut.
Tamini speelt de bal door. Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński passt de bal met de wreef. Kačenka rent richting de bal. Kačenka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kałuska met een sublieme pass. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński begaat een overtreding. Baliński krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Baliński speelt de bal door. Kačenka rent richting de bal. Kačenka passt de bal in één keer door. Farník rent richting de bal. Farník haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Markuszewski rent richting de bal. Markuszewski passt de bal met de wreef. Farník probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kačenka de bal. Kačenka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hadj verovert de bal door een tackle van achteren. Hadj passt de bal met de wreef. Farník probeert naar een medespeler te passen. Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačenka draait met de bal, schiet en ... Jelínek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 53%, Estrela Azul 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aloha Futebol Clube - Estrela Azul 0:0

65e minuut.
Klungelig pakt Sitku de bal. Sitku speelt de bal door. Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Canhoto geeft de bal voor. Bigorna verovert de bal door een tackle van achteren. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Aceval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aceval schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński passt de bal in één keer door. Tamini speelt de bal door. Markuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 57%, Estrela Azul 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aloha Futebol Clube - Estrela Azul 0:0