Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela Azul Aloha Futebol Clube
433 estrela Tactiek SLATER
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.5 gemiddelde waardering 48.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


7e minuut.
Bigorna speelt de bal door. Kohn heeft problemen om de bal te vangen. Kohn geeft de bal voor. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Klungelig pakt Tamini de bal. Tamini passt de bal met de wreef. Markuszewski rent richting de bal. Markuszewski haalt uit met een fantastische trap. Le Bras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Aloha Futebol Clube 1:0

17e minuut.
Tristão verovert de bal door een tackle van achteren. Baliński speelt de bal door. Sitku speelt de bal door. Strukar is nu in balbezit. Strukar haalt uit met een fantastische trap. Lopez bokst de bal weg.

20e minuut.
Farník bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Kačenka onderschept slim de pass. Kačenka haalt uit met een fantastische trap. Le Bras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Aloha Futebol Clube 2:0

34e minuut.
Inghels geeft een lange en hoge pass. Tamini kopt de bal weg. Markuszewski is nu in balbezit. Markuszewski schiet op doel. Klungelig pakt Puszkin de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baliński neemt de hoekschop. Markuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tristão passt de bal zonder na te denken. Hadj is nu in balbezit. Martín Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Gómez geeft een lange en hoge pass. Strukar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tamini rent richting de bal. Markuszewski is nu in balbezit. Markuszewski passt de bal zonder na te denken. Kačenka rent richting de bal. Kačenka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela Azul 51%, Aloha Futebol Clube 49%.
Estrela Azul - Aloha Futebol Clube 2:0

52e minuut.
Bigorna geeft de bal voor. Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn probeert naar een medespeler te passen. Strukar is nu in balbezit. Strukar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hadj passt de bal met de wreef. Daar is Martín Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín Gómez speelt de bal door. Klungelig pakt Strukar de bal. Strukar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Luchev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fąk heeft problemen om de bal te vangen. Markuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski draait met de bal, schiet en ... Le Bras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Aloha Futebol Clube 3:0

63e minuut.
Kačenka passt de bal met de wreef. Farník probeert naar een medespeler te passen. Markuszewski is nu in balbezit. Markuszewski haalt uit met een fantastische trap. Le Bras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Aloha Futebol Clube 4:0

66e minuut.
Tamini speelt de bal door. Markuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski passt de bal met de wreef. Farník bereikt de bal nog maar net als eerste. Farník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bigorna probeert naar een medespeler te passen. Sitku met een sublieme pass. Strukar is nu in balbezit. Strukar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Aloha Futebol Clube 4:1

88e minuut.
Inworp. Fąk met een snelle inworp. Tamini is nu in balbezit. Martín Gómez onderschept slim de pass. Martín Gómez geeft een hoge lob. Paal! Lopez bokst de bal weg. Strukar is nu in balbezit. Strukar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Aloha Futebol Clube 4:2

90e minuut.
Farník met een sublieme pass. Markuszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strukar. Strukar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela Azul 36%, Aloha Futebol Clube 64%.
Estrela Azul - Aloha Futebol Clube 4:2