Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio E Maringá Itaporã FC
Maringá Tactiek copa
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 53.4
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Tverdjak geeft een lange en hoge pass. Ban kopt de bal weg. Esqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové onderschept slim de pass. Jové draait met de bal, schiet en ... Śmiałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové geeft de bal voor. Śmiałek bokst de bal weg.

4e minuut.
Alexa geeft een lange en hoge pass. Tverdjak kopt de bal weg. Almarales is nu in balbezit. Almarales draait met de bal, schiet en ... Rapace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Itaporã FC 1:0

11e minuut.
Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevseev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almarales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nopcea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bolero maakt een snoekduik en kopt de bal. Rapace bokst de bal weg.

12e minuut.
Baróti is nu in balbezit. Tverdjak verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wałdoch. Wałdoch krijgt een gele kaart. Tverdjak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Alexa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Haniš is nu in balbezit. Haniš passt de bal zonder na te denken. Almarales is nu in balbezit. Almarales schiet op doel. Rapace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Itaporã FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 45%, Itaporã FC 55%.
Grêmio E Maringá - Itaporã FC 2:0

52e minuut.
Jové haalt uit met een fantastische trap. Vicente probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Sabljak met een snelle inworp. Sălăgeanu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Nopcea kopt de bal weg. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové passt de bal zonder na te denken. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk schiet op doel. Śmiałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea met een sublieme pass. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové haalt uit met een fantastische trap. Śmiałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Itaporã FC 2:1

68e minuut.
Sermeño probeert de bal aan de voet te houden. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sermeño. Sermeño krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Esqueda is nu in balbezit. Esqueda passt de bal in één keer door. Vicente speelt de bal door. Jové is nu in balbezit. Jové haalt uit met een fantastische trap. Śmiałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Alexa met een snelle inworp. Nopcea probeert naar een medespeler te passen. Almarales is nu in balbezit. Almarales haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 73%, Itaporã FC 27%.
Grêmio E Maringá - Itaporã FC 2:1