Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itaporã FC Grêmio E Maringá
copa Tactiek Maringá
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 53.1
excellent Schieten very good
adequate Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Vadicska geeft de bal voor. Daar is Scorpio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durbel is nu in balbezit. Scorpio verovert de bal door een tackle van achteren. Scorpio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Crouzet rent richting de bal. Crouzet passt de bal zonder na te denken. Almarales is nu in balbezit. Almarales haalt uit met een fantastische trap. Rapace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Grêmio E Maringá 0:1

11e minuut.
Labno probeert naar een medespeler te passen. Almarales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yevseev. Yevseev krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Almarales kopt de bal weg. Vadicska is nu in balbezit. Vadicska geeft de bal voor. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk draait met de bal, schiet en ... Śmiałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Raican kopt de bal weg. Crouzet heeft problemen om de bal te vangen. Platins rent richting de bal. Rydzyk onderschept slim de pass. Rydzyk schiet op doel. Śmiałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
García de los Salmones verovert de bal door een tackle van achteren. García de los Salmones met een sublieme pass. Sălăgeanu is nu in balbezit. Scorpio is nu in balbezit. Scorpio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ierardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ierardo geeft een hoge lob. Scorpio kopt de bal weg. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yevseev onderschept slim de pass. Yevseev met een sublieme pass. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 47%, Grêmio E Maringá 53%.
Itaporã FC - Grêmio E Maringá 0:1

63e minuut.
Baróti is nu in balbezit. Raican verovert de bal door een tackle van achteren. Raican met een sublieme pass. Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Rydzyk onderschept slim de pass. Rydzyk met een sublieme pass. Salas rent richting de bal. Scorpio verovert de bal door een tackle van achteren. Scorpio haalt uit met een fantastische trap. Śmiałek bokst de bal weg.

68e minuut.
Wojtaszek met een sublieme pass. Crouzet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yevseev. Yevseev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Salas heeft problemen om de bal te vangen. Scorpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk schiet op doel. Śmiałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Itaporã FC - Grêmio E Maringá 1:1

84e minuut.
Salas met een sublieme pass. Labno rent richting de bal. Ierardo begaat een overtreding. Labno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wojtaszek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sălăgeanu kopt de bal weg. Scorpio is nu in balbezit. Met opzet legt García de los Salmones zijn tegenspeler op de grond. García de los Salmones krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Met opzet legt Salas zijn tegenspeler op de grond. Sălăgeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sălăgeanu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. García de los Salmones probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 43%, Grêmio E Maringá 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itaporã FC - Grêmio E Maringá 1:1