Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Noção FC Explode a Rede_FC
Marasmo Tactiek Sem plantel
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 56.8
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Szulwic onderschept slim de pass. Szulwic probeert naar een medespeler te passen. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Król is nu in balbezit. Król geeft een lange en hoge pass. Ghiţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toromanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Explode a Rede_FC 0:1

9e minuut.
Cuper passt de bal in één keer door. Pavia is nu in balbezit. Pavia geeft de bal voor. Daar is Kozłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakupoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pavia heeft problemen om de bal te vangen. Król begaat een overtreding. Pavia raakt geblesseerd tijdens het duel. Potro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. da Rua rent richting de bal. da Rua geeft een lange en hoge pass. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Outinen rent richting de bal. Outinen passt de bal in één keer door. Šoblinskas geeft een hoge lob. Toromanović probeert de bal met de borst te controleren. Toromanović schiet op doel. Ghiţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toromanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toromanović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ghiţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toromanović rent richting de bal. Toromanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Explode a Rede_FC 0:2

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altunhan met de inworp. Outinen geeft de bal voor. Verkoppen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Pavia de bal. Król begaat een overtreding. Pavia raakt geblesseerd tijdens het duel. Potro met een snel genomen vrije trap. da Rua rent richting de bal. da Rua draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Šoblinskas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuper is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szulwic. Szulwic krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Potro speelt de bal door. Pavia rent richting de bal. Pavia geeft een lange en hoge pass. Cuper krijgt zijn hoofd ertegen. Vissie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Explode a Rede_FC 1:2

39e minuut.
Šoblinskas passt de bal in één keer door. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro begaat een overtreding. Potro krijgt een gele kaart. Verkoppen raakt geblesseerd tijdens het duel. Verkoppen met een snel genomen vrije trap. Toromanović krijgt zijn hoofd ertegen. Ghiţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Explode a Rede_FC 1:3

43e minuut.
Yakupoğlu speelt de bal door. da Rua rent richting de bal. da Rua geeft een lange en hoge pass. Cuper maakt een snoekduik en kopt de bal. Vissie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 46%, Explode a Rede_FC 54%.
Sem Noção FC - Explode a Rede_FC 1:3

46e minuut.
Blaszkiewicz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Szulwic geeft de bal voor. Król kopt de bal weg. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen geeft een lange en hoge pass. Toromanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghiţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Verkoppen rent richting de bal. Vilela rent richting de bal. Król tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Król krijgt een gele kaart.

68e minuut.
MacLugash geeft de bal voor. Verkoppen speelt de bal door. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Explode a Rede_FC 1:4

71e minuut.
Kozłowski met een sublieme pass. Outinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Outinen passt de bal in één keer door. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacLugash bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen verovert de bal door een tackle van achteren. Verkoppen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Pavia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kozłowski de bal. Cuper verovert de bal door een tackle van achteren. Cuper haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szulwic de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen passt de bal met de wreef. Toromanović is nu in balbezit. Toromanović draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Explode a Rede_FC 1:5

76e minuut.
Winnits geeft een hoge lob. da Rua rent richting de bal. da Rua passt de bal in één keer door. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Explode a Rede_FC 2:5

78e minuut.
Winnits verovert de bal door een tackle van achteren. Verkoppen is nu in balbezit. Winnits onderschept slim de pass. Outinen rent richting de bal. Outinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toromanović rent richting de bal. Toromanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Explode a Rede_FC 2:6

84e minuut.
Winnits rent richting de bal. Verkoppen verovert de bal door een tackle van achteren. Verkoppen passt de bal met de wreef. Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Król geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Explode a Rede_FC 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 53%, Explode a Rede_FC 47%.
Sem Noção FC - Explode a Rede_FC 2:7