Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Explode a Rede_FC Sem Noção FC
Sem plantel Tactiek Marasmo
41% Balbezit 59%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 54
good Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Pavia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoblinskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šoblinskas krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Dośpiał probeert naar een medespeler te passen. Pavia rent richting de bal. Pavia heeft problemen om de bal te vangen. Pavia geeft een hoge lob. Cuper maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vissie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Altunhan speelt de bal door. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocieczek. Ocieczek krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Vilela verovert de bal door een tackle van achteren. Vilela passt de bal in één keer door. Pavia rent richting de bal. Pavia geeft een hoge lob. Cuper springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Sem Noção FC 0:1

22e minuut.
Ramilov kopt de bal weg. Vilela probeert de bal aan de voet te houden. Dośpiał is nu in balbezit. Król verovert de bal door een tackle van achteren. Król haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramilov met de inworp. Król geeft een hoge lob. Toromanović rent richting de bal. Toromanović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Pavia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramilov begaat een overtreding. Pavia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacLugash zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ameli probeert de bal aan de voet te houden. da Rua bereikt de bal nog maar net als eerste. da Rua haalt uit met een fantastische trap. Vissie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
MacLugash rent richting de bal. Pavia is nu in balbezit. Pavia met een sublieme pass. Cuper is nu in balbezit. Cuper schiet op doel. Vissie bokst de bal weg. Cuper rent richting de bal. Cuper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Sem Noção FC 0:2

42e minuut.
Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Verkoppen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toromanović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ghiţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Sem Noção FC 1:2

43e minuut.
Dośpiał heeft problemen om de bal te vangen. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen geeft een hoge lob. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ramilov speelt de bal door. Kozłowski speelt de bal door. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović haalt uit met een fantastische trap. Ghiţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Explode a Rede_FC - Sem Noção FC 2:2

45e minuut.
MacLugash bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash passt de bal met de wreef. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia geeft de bal voor. Cuper maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blaszkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Explode a Rede_FC 48%, Sem Noção FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Explode a Rede_FC - Sem Noção FC 2:2

46e minuut.
Vilela is nu in balbezit. Vilela geeft een lange en hoge pass. Cuper is nu in balbezit. Cuper schiet op doel. Blaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Sem Noção FC 2:3

53e minuut.
da Rua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozłowski begaat een overtreding. da Rua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ameli met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Król de bal onder controle te krijgen. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper haalt uit met een fantastische trap. Blaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Sem Noção FC 2:4

58e minuut.
Outinen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ocieczek de bal. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Sem Noção FC 3:4

59e minuut.
da Rua bereikt de bal nog maar net als eerste. da Rua geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yakupoğlu de bal. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Sem Noção FC 3:5

61e minuut.
Kozłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozłowski geeft de bal voor. Ameli heeft problemen om de bal te vangen. Outinen rent richting de bal. Outinen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toromanović rent richting de bal. Toromanović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
da Rua passt de bal in één keer door. Cuper is nu in balbezit. Yakupoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yakupoğlu krijgt een gele kaart. Cuper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuper legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Blaszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Sem Noção FC 3:6

78e minuut.
MacLugash verovert de bal door een tackle van achteren. MacLugash probeert naar een medespeler te passen. Pavia is nu in balbezit. Pavia geeft een hoge lob. Cuper krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szulwic is nu in balbezit. Blaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaszkiewicz geeft de bal voor. Szulwic probeert de bal aan de voet te houden. Ameli kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Outinen geeft een hoge lob. Daar is Vilela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toromanović rent richting de bal. Toromanović draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Explode a Rede_FC 52%, Sem Noção FC 48%.
Explode a Rede_FC - Sem Noção FC 3:6