Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Oriental Futbol y Amistad Birita Boys
Toque y me voy Tactiek segura que vai..
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 46.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Moralès met een sublieme pass. Daar is Bayarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krustev maakt een afschuwelijke overtreding. Krustev krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bayarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayarri passt de bal met de wreef. Pabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabina geeft een hoge lob. de la Fontaine krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pürg met een sublieme pass. Bayarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayarri geeft een lange en hoge pass. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bayarri kopt de bal weg. Osorio is nu in balbezit. Osorio geeft een hoge lob. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Bayarri heeft problemen om de bal te vangen. Damo is nu in balbezit. Pürg onderschept slim de pass. Pürg schiet op doel. Krustev probeert de bal aan de voet te houden. Mazowiecki bokst de bal weg.

24e minuut.
Hordecki is nu in balbezit. Pürg onderschept slim de pass. Pürg passt de bal in één keer door. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Birita Boys 1:0

27e minuut.
Goiano met een sublieme pass. Gdeszyński is nu in balbezit. Gdeszyński probeert naar een medespeler te passen. Lobo is nu in balbezit. Lobo draait met de bal, schiet en ... Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Bayarri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pürg de bal. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg rent richting de bal. Pürg draait met de bal, schiet en ... Mazowiecki bokst de bal weg.

35e minuut.
Hordecki rent richting de bal. Hordecki speelt de bal door. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo draait met de bal, schiet en ... Munk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Oriental Futbol y Amistad - Birita Boys 1:1

43e minuut.
Damo met een snelle inworp. Goiano rent richting de bal. Goiano met een sublieme pass. Lobo rent richting de bal. Lobo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 46%, Birita Boys 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Oriental Futbol y Amistad - Birita Boys 1:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goiano rent richting de bal. Goiano geeft een hoge lob. Lobo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Krustev heeft problemen om de bal te vangen. Pürg begaat een overtreding. Krustev raakt geblesseerd tijdens het duel. Goiano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lobo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Birita Boys 1:2

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mazowiecki met een harde bal richting middenveld. Osorio kopt de bal weg. Bayarri is nu in balbezit. Bayarri geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Krustev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damo is nu in balbezit. Osorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osorio krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hordecki met een snelle inworp. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano speelt de bal door. Damo rent richting de bal. Damo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bayarri rent richting de bal. Bayarri geeft een hoge lob. Pabina rent richting de bal. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pürg probeert naar een medespeler te passen. Bayarri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hordecki. Hordecki krijgt een gele kaart. Bayarri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bayarri met een snel genomen vrije trap. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Oriental Futbol y Amistad - Birita Boys 2:2

78e minuut.
Goiano rent richting de bal. Lobo rent richting de bal. Goiano rent richting de bal. Goiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krustev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg verovert de bal door een tackle van achteren. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine schiet op doel. Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pürg is nu in balbezit. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Birita Boys 3:2

87e minuut.
Jabłonowski geeft een hoge lob. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo passt de bal in één keer door. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 39%, Birita Boys 61%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Birita Boys 3:2