Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birita Boys Club Oriental Futbol y Amistad
segura que vai.. Tactiek Toque y me voy
48% Balbezit 52%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 53.2
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Dąbek geeft een lange en hoge pass. Yazalde maakt een snoekduik en kopt de bal. Poniatowski probeert de bal aan de voet te houden. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Osorio probeert naar een medespeler te passen. Dąbek is nu in balbezit. Dąbek geeft een lange en hoge pass. Yazalde springt en kopt de bal. Mazowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Club Oriental Futbol y Amistad 0:1

10e minuut.
Falla passt de bal zonder na te denken. Osorio speelt de bal door. Dąbek is nu in balbezit. Dąbek geeft een hoge lob. Yazalde krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Damo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Terlecki komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek passt de bal in één keer door. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Club Oriental Futbol y Amistad 0:2

14e minuut.
Dąbek onderschept slim de pass. Dąbek speelt de bal door. de la Fontaine rent richting de bal. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Club Oriental Futbol y Amistad 0:3

19e minuut.
Florian geeft een hoge lob. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dąbek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de la Fontaine maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Club Oriental Futbol y Amistad 0:4

24e minuut.
Poniatowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Florian met een snelle inworp. Falla geeft de bal voor. Yazalde maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Falla kopt de bal weg. Máñez rent richting de bal. Yazalde rent richting de bal. Yazalde haalt uit met een fantastische trap. Poniatowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Dąbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falla speelt de bal door. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hordecki de bal onder controle te krijgen. Yazalde rent richting de bal. Yazalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Florian met de inworp. Falla rent richting de bal. Falla geeft de bal voor. Yazalde springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Florian rent richting de bal. Florian geeft de bal voor. Yazalde kopt de bal weg. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Club Oriental Futbol y Amistad 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 82%, Club Oriental Futbol y Amistad 18%.
Birita Boys - Club Oriental Futbol y Amistad 0:5

47e minuut.
Gdeszyński probeert de bal aan de voet te houden. Florian met een sublieme pass. Falla bereikt de bal nog maar net als eerste. Falla geeft de bal voor. Yazalde maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Club Oriental Futbol y Amistad 0:6

55e minuut.
Krustev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbek passt de bal zonder na te denken. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde draait met de bal, schiet en ... Mazowiecki bokst de bal weg.

57e minuut.
Rákosi probeert naar een medespeler te passen. Bacusiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lobo. Lobo krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès onderschept slim de pass. Moralès passt de bal zonder na te denken. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mazowiecki probeert naar een medespeler te passen. Osorio kopt de bal weg. Rákosi heeft problemen om de bal te vangen. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Florian met een snelle inworp. Falla bereikt de bal nog maar net als eerste. Falla geeft een lange en hoge pass. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Falla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłonowski rent richting de bal. Jabłonowski geeft een hoge lob. de la Fontaine maakt een snoekduik en kopt de bal. Poniatowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Florian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yazalde springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Club Oriental Futbol y Amistad 0:7

68e minuut.
Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski probeert naar een medespeler te passen. Dąbek is nu in balbezit. Dąbek geeft een lange en hoge pass. Yazalde maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Falla onderschept slim de pass. Falla probeert naar een medespeler te passen. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Krustev de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Club Oriental Futbol y Amistad 0:8

73e minuut.
Rákosi controleert de bal met de borst. Yazalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki is nu in balbezit. Yazalde onderschept slim de pass. Yazalde schiet op doel. De bal raakt de paal. Mazowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Club Oriental Futbol y Amistad 0:9

74e minuut.
de la Fontaine onderschept slim de pass. de la Fontaine passt de bal zonder na te denken. Dąbek rent richting de bal. Dąbek geeft een lange en hoge pass. Yazalde maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Yazalde is nu in balbezit. Rákosi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yazalde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Yazalde neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Club Oriental Futbol y Amistad 0:10

88e minuut.
Krustev is nu in balbezit. Krustev geeft de bal voor. Osorio kopt de bal weg. de la Fontaine rent richting de bal. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 78%, Club Oriental Futbol y Amistad 22%.
Birita Boys - Club Oriental Futbol y Amistad 0:10