Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela Azul Itaporã FC
433 estrela Tactiek copa
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen formidable


12e minuut.
Hadj met een sublieme pass. Tamini probeert naar een medespeler te passen. Markuszewski is nu in balbezit. Markuszewski schiet op doel. Rapace werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Vadicska geeft de bal voor. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Scorpio verovert de bal door een tackle van achteren. Scorpio schiet op doel. Lopez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Luchev kopt de bal weg. Vadicska heeft problemen om de bal te vangen. Vadicska geeft de bal voor. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sălăgeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Scorpio de bal. Bigorna is nu in balbezit. Scorpio onderschept slim de pass. Scorpio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jové rent richting de bal. Jové geeft een hoge lob. Vadicska is nu in balbezit. Vadicska geeft een hoge lob. Scorpio maakt een snoekduik en kopt de bal. Lopez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela Azul 39%, Itaporã FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrela Azul - Itaporã FC 0:0

48e minuut.
Galdino Andrade passt de bal met de wreef. Luchev is nu in balbezit. Jové schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jové is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Sălăgeanu heeft problemen om de bal te vangen. Farník verovert de bal door een tackle van achteren. Farník probeert naar een medespeler te passen. Markuszewski rent richting de bal. Markuszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Yevseev geeft een hoge lob. Baliński is nu in balbezit. Scorpio onderschept slim de pass. Scorpio haalt uit met een fantastische trap. Lopez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tristão met een sublieme pass. Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačenka speelt de bal door. Markuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Itaporã FC 1:0

76e minuut.
Sălăgeanu geeft de bal voor. Bigorna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigorna geeft een hoge lob. Markuszewski rent richting de bal. Markuszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hadj is nu in balbezit. Vadicska onderschept slim de pass. Vadicska geeft een hoge lob. Scorpio krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Markuszewski heeft problemen om de bal te vangen. Galdino Andrade schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Markuszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tamini met een snel genomen vrije trap. Markuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Karsai speelt de bal door. Daar is Ierardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski draait met de bal, schiet en ... Rapace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Itaporã FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela Azul 40%, Itaporã FC 60%.
Estrela Azul - Itaporã FC 2:0