Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birita Boys Explode a Rede_FC
segura que vai.. Tactiek Sem plantel
51% Balbezit 49%
74% Spel op eigen helft 26%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten redelijk
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Król zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fauchet rent richting de bal. Fauchet passt de bal zonder na te denken. Outinen geeft een lange en hoge pass. Toromanović krijgt zijn hoofd ertegen. Mazowiecki bokst de bal weg.

9e minuut.
Øhlenschlæger heeft problemen om de bal te vangen. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović geeft een hoge lob. Šoblinskas is nu in balbezit. Šoblinskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Explode a Rede_FC 0:1

10e minuut.
Šoblinskas probeert de bal aan de voet te houden. Toromanović rent richting de bal. Toromanović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šoblinskas de bal onder controle te krijgen. Mazowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Explode a Rede_FC 0:2

13e minuut.
Krustev rent richting de bal. Fauchet is nu in balbezit. Fauchet geeft een lange en hoge pass. Toromanović is nu in balbezit. Toromanović schiet op doel. Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Yakupoğlu is nu in balbezit. Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramilov. Gdeszyński raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Goiano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cervi rent richting de bal. Cervi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Król zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Outinen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński met een sublieme pass. Damo rent richting de bal. Damo haalt uit met een fantastische trap. Vissie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Explode a Rede_FC 1:2

33e minuut.
Damo rent richting de bal. Altunhan onderschept slim de pass. Altunhan geeft de bal voor. Šoblinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoblinskas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Damo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozłowski de bal. Kozłowski geeft een hoge lob. Øhlenschlæger kopt de bal weg. Król geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kozłowski geeft een lange en hoge pass. Toromanović kopt de bal weg. Król heeft problemen om de bal te vangen. Król geeft een lange en hoge pass. Toromanović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Explode a Rede_FC 1:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blaszkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 77%, Explode a Rede_FC 23%.
Birita Boys - Explode a Rede_FC 1:3

48e minuut.
Krustev is nu in balbezit. Altunhan onderschept slim de pass. Altunhan probeert naar een medespeler te passen. Fauchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauchet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fauchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki rent richting de bal. Król onderschept slim de pass. Fauchet rent richting de bal. Fauchet geeft een hoge lob. Mazowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šoblinskas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Explode a Rede_FC 1:4

62e minuut.
Bulzacki rent richting de bal. Toromanović verovert de bal door een tackle van achteren. Toromanović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šoblinskas de bal. Šoblinskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hordecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duranti komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gdeszyński passt de bal zonder na te denken. Yakupoğlu rent richting de bal. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński geeft een hoge lob. Lobo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński geeft de bal voor. Kozłowski onderschept slim de pass. Damo is nu in balbezit. Damo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Altunhan is nu in balbezit. Goiano begaat een overtreding. Altunhan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramilov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Toromanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toromanović schiet op doel. Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Altunhan kopt de bal weg. Outinen rent richting de bal. Outinen kan de bal niet met de borst controleren. Outinen geeft een lange en hoge pass. Šoblinskas maakt een snoekduik en kopt de bal. Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 71%, Explode a Rede_FC 29%.
Birita Boys - Explode a Rede_FC 1:4