Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Explode a Rede_FC Birita Boys
Sem plantel Tactiek segura que vai..
46% Balbezit 54%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten adequate
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov speelt de bal door. Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Król geeft de bal voor. Toromanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Irinov rent richting de bal. Irinov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Máñez de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Król neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Goiano is nu in balbezit. Irinov onderschept slim de pass. Irinov passt de bal zonder na te denken. Król geeft een lange en hoge pass. Toromanović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki onderschept slim de pass. Verkoppen onderschept slim de pass. Verkoppen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Birita Boys 1:0

14e minuut.
Rákosi geeft de bal voor. Król kopt de bal weg. Rákosi rent richting de bal. Outinen geeft een hoge lob. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. Mazowiecki bokst de bal weg. Toromanović rent richting de bal. Toromanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Birita Boys 2:0

21e minuut.
Outinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Outinen probeert naar een medespeler te passen. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Birita Boys 3:0

30e minuut.
Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán geeft een hoge lob. Daar is Poniatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toromanović rent richting de bal. Toromanović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Birita Boys 4:0

31e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Król de bal. Irinov is nu in balbezit. Król geeft een lange en hoge pass. Toromanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Mazowiecki bokst de bal weg. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Birita Boys 5:0

37e minuut.
Yakupoğlu geeft een hoge lob. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen passt de bal met de wreef. Daar is Toromanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toromanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Król probeert naar een medespeler te passen. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen passt de bal in één keer door. Toromanović is nu in balbezit. Toromanović draait met de bal, schiet en ... Mazowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Explode a Rede_FC 23%, Birita Boys 77%.
Explode a Rede_FC - Birita Boys 5:0

46e minuut.
Blaszkiewicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Musin kopt de bal weg. Inasaridze heeft problemen om de bal te vangen. Inasaridze geeft een lange en hoge pass. Verkoppen heeft problemen om de bal te vangen. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Durán kopt de bal weg. Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano begaat een overtreding. Goiano krijgt een gele kaart. Król is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toromanović met een snel genomen vrije trap. Verkoppen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Birita Boys 6:0

61e minuut.
Toromanović kopt de bal weg. Daar is Hordecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toromanović rent richting de bal. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Birita Boys 7:0

64e minuut.
Hordecki geeft een hoge lob. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński geeft een hoge lob. Lobo is nu in balbezit. Lobo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Birita Boys 7:1

68e minuut.
Daar is Toromanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović verovert de bal door een tackle van achteren. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Máñez de bal onder controle te krijgen. Verkoppen rent richting de bal. Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gdeszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goiano rent richting de bal. Goiano passt de bal met de wreef. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kozłowski rent richting de bal. Lobo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozłowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kozłowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cervi onderschept slim de pass. Verkoppen geeft een hoge lob. Toromanović springt en kopt de bal. Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Hordecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kozłowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rákosi de bal. Outinen onderschept slim de pass. Outinen met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Poniatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Birita Boys 8:1

86e minuut.
Goiano rent richting de bal. Goiano passt de bal zonder na te denken. Máñez is nu in balbezit. Toromanović onderschept slim de pass. Toromanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Explode a Rede_FC 21%, Birita Boys 79%.
Explode a Rede_FC - Birita Boys 8:1