Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Oriental Futbol y Amistad Sem Noção FC
Toque y me voy Tactiek Marasmo
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 53.2
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sõrmus verovert de bal door een tackle van achteren. Sõrmus met een sublieme pass. Pürg rent richting de bal. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
da Rua passt de bal in één keer door. Moralès heeft problemen om de bal te vangen. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Sem Noção FC 0:1

28e minuut.
Daar is Winnits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winnits probeert naar een medespeler te passen. Vilela rent richting de bal. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel. Ghiţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Klungelig pakt Sõrmus de bal. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Falla speelt de bal door. Bayarri rent richting de bal. Bayarri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pürg is nu in balbezit. MacLugash onderschept slim de pass. MacLugash met een sublieme pass. Sõrmus is nu in balbezit. Sõrmus geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
da Rua bereikt de bal nog maar net als eerste. da Rua passt de bal in één keer door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper verovert de bal door een tackle van achteren. Cuper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jabłonowski is nu in balbezit. da Rua verovert de bal door een tackle van achteren. da Rua geeft een lange en hoge pass. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Sem Noção FC 0:2

44e minuut.
Falla met een sublieme pass. Bayarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayarri passt de bal zonder na te denken. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 58%, Sem Noção FC 42%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Sem Noção FC 0:2

48e minuut.
Kopaniecki probeert naar een medespeler te passen. Bayarri is nu in balbezit. Bayarri passt de bal zonder na te denken. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap. Ghiţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Sõrmus geeft de bal voor. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ... Winnits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Bayarri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falla met een sublieme pass. Sõrmus rent richting de bal. Sõrmus geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
da Rua met een snelle inworp. Potro rent richting de bal. Potro passt de bal in één keer door. Daar is Cuper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jabłonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłonowski geeft de bal voor. de la Fontaine kopt de bal weg. Bayarri is nu in balbezit. Bayarri geeft een hoge lob. Ghiţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Toledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Falla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Bayarri rent richting de bal. Falla bereikt de bal nog maar net als eerste. Falla met een sublieme pass. Pürg is nu in balbezit. Pürg schiet op doel. Ghiţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 55%, Sem Noção FC 45%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Sem Noção FC 0:2