Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aloha Futebol Clube Itaporã FC
SLATER Tactiek copa
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 50.9
matig Schieten uitstekend
goed Passen matig
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Wałdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper geeft een hoge lob. Rodríguez Guillén is nu in balbezit. Rodríguez Guillén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wałdoch passt de bal met de wreef. Rydzyk rent richting de bal. Met opzet legt Cooper zijn tegenspeler op de grond. Cooper krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Cooper speelt de bal door. Yevseev is nu in balbezit. Yevseev met een sublieme pass. Jové rent richting de bal. Jové haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Itaporã FC 0:1

11e minuut.
Baróti probeert naar een medespeler te passen. Wałdoch speelt de bal door. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu geeft een hoge lob. Jové springt en kopt de bal. Arriaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Yevseev speelt de bal door. Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu passt de bal met de wreef. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové haalt uit met een fantastische trap. Arriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ierardo geeft een lange en hoge pass. Jové rent richting de bal. Kałuska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kałuska krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Wałdoch is nu in balbezit. Kałuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové onderschept slim de pass. Jové draait met de bal, schiet en ... Arriaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Itaporã FC 0:2

35e minuut.
Wałdoch met een snelle inworp. Yevseev rent richting de bal. Yevseev passt de bal zonder na te denken. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové haalt uit met een fantastische trap. Arriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 61%, Itaporã FC 39%.
Aloha Futebol Clube - Itaporã FC 0:2

57e minuut.
Daar is Chiquinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Ferreri is nu in balbezit. Rodríguez Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Guillén schiet op doel. Rapace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Jové passt de bal met de wreef. Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu geeft de bal voor. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Canhoto controleert de bal met de borst. Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu met een sublieme pass. Jové rent richting de bal. Jové geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rydzyk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Itaporã FC 0:3

75e minuut.
Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquinho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodríguez Guillén raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodríguez Guillén legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rapace bokst de bal weg. Paal!

78e minuut.
Ierardo met een sublieme pass. Daar is Sălăgeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sălăgeanu met een sublieme pass. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Karsai rent richting de bal. Ferreri is nu in balbezit. Karsai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Karsai naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ferreri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ferreri kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 50%, Itaporã FC 50%.
Aloha Futebol Clube - Itaporã FC 0:3