Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itaporã FC Aloha Futebol Clube
copa Tactiek SLATER
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 47.7
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Yevseev met een sublieme pass. Sălăgeanu heeft problemen om de bal te vangen. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Scorpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorpio haalt uit met een fantastische trap. Le Bras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Yevseev onderschept slim de pass. Yevseev passt de bal zonder na te denken. Jové rent richting de bal. Jové draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Voka probeert naar een medespeler te passen. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu begaat een overtreding. Sălăgeanu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Inworp. Ierardo met een snelle inworp. Inghels probeert naar een medespeler te passen. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové schiet op doel. Le Bras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Vadicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadicska passt de bal in één keer door. Scorpio is nu in balbezit. Scorpio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové onderschept slim de pass. Jové haalt uit met een fantastische trap. Le Bras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Inghels met de inworp. Kohn rent richting de bal. Vadicska maakt een afschuwelijke overtreding. Vadicska krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kohn kopt de bal weg. Sobrero heeft problemen om de bal te vangen. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrero onderschept slim de pass. Sobrero schiet op doel. Rapace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobrero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pavlićević komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Fąk rent richting de bal. Scorpio onderschept slim de pass. Rodríguez Guillén begaat een overtreding. Rodríguez Guillén krijgt een gele kaart. Scorpio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sălăgeanu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Yevseev rent richting de bal. Yevseev passt de bal met de wreef. Daar is Scorpio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 44%, Aloha Futebol Clube 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itaporã FC - Aloha Futebol Clube 0:0

52e minuut.
Martín Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăgeanu geeft de bal voor. Jové rent richting de bal. Jové schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Aloha Futebol Clube 1:0

56e minuut.
Yevseev geeft de bal voor. Scorpio kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodríguez Guillén de bal. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Briket is nu in balbezit. Briket geeft een lange en hoge pass. Scorpio is nu in balbezit. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pavlićević zijn tegenspeler op de grond. Pavlićević krijgt een gele kaart. Baróti raakt geblesseerd tijdens het duel. Baróti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jové rent richting de bal. Jové schiet op doel. Le Bras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Aloha Futebol Clube 2:0

66e minuut.
Jové is nu in balbezit. Kałuska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jové is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sălăgeanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jové maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vadicska heeft problemen om de bal te vangen. Kałuska probeert naar een medespeler te passen. Vadicska probeert naar een medespeler te passen. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Karsai geeft de bal voor. Kałuska kopt de bal weg. Daar is Ierardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voka onderschept slim de pass. Voka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rapace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kohn zal de hoekschop nemen. Strukar krijgt zijn hoofd ertegen. Rapace bokst de bal weg.

82e minuut.
Scorpio kopt de bal weg. Puszkin heeft problemen om de bal te vangen. Jové onderschept slim de pass. Jové draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Aloha Futebol Clube 3:0

90e minuut.
Inghels geeft de bal voor. Daar is Galdino Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strukar rent richting de bal. Strukar haalt uit met een fantastische trap. Rapace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Aloha Futebol Clube 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 52%, Aloha Futebol Clube 48%.
Itaporã FC - Aloha Futebol Clube 3:1