Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Noção FC Birita Boys
Marasmo Tactiek segura que vai..
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 45.3
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pavia passt de bal in één keer door. Potro heeft problemen om de bal te vangen. Potro probeert naar een medespeler te passen. Cuper is nu in balbezit. Cuper schiet op doel. Mazowiecki bokst de bal weg.

5e minuut.
Pavia rent richting de bal. Pavia passt de bal in één keer door. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Birita Boys 1:0

29e minuut.
Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper passt de bal met de wreef. Pavia rent richting de bal. Bulzacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bulzacki met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gdeszyński kan de bal niet met de borst controleren. da Rua probeert naar een medespeler te passen. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ... Mazowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Birita Boys 2:0

32e minuut.
Damo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goiano rent richting de bal. Goiano geeft een hoge lob. Lobo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ocieczek kopt de bal weg. Cuper probeert de bal met de borst te controleren. Cuper speelt de bal door. da Rua bereikt de bal nog maar net als eerste. da Rua geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Birita Boys 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 42%, Birita Boys 58%.
Sem Noção FC - Birita Boys 3:0

48e minuut.
Potro kopt de bal weg. Daar is Máñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Birita Boys 4:0

52e minuut.
da Rua probeert naar een medespeler te passen. Pavia heeft problemen om de bal te vangen. Pavia met een sublieme pass. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper draait met de bal, schiet en ... Mazowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rákosi onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Potro is nu in balbezit. Goiano is nu in balbezit. Potro maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Potro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Potro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Mazowiecki met een sublieme pass. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş begaat een overtreding. Lupeş krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Máñez rent richting de bal. Lupeş verovert de bal door een tackle van achteren. Lupeş passt de bal met de wreef. Cuper is nu in balbezit. Cuper schiet op doel. Mazowiecki bokst de bal weg.

79e minuut.
da Rua is nu in balbezit. da Rua passt de bal zonder na te denken. Krustev rent richting de bal. Cuper verovert de bal door een tackle van achteren. Cuper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gdeszyński met de inworp. Goiano is nu in balbezit. Goiano passt de bal met de wreef. Lobo is nu in balbezit. Lobo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Máñez passt de bal in één keer door. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia passt de bal in één keer door. Daar is Cuper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuper schiet op doel. Mazowiecki bokst de bal weg.

87e minuut.
Gdeszyński passt de bal met de wreef. Ocieczek is nu in balbezit. Lobo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lobo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Øhlenschlæger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavia met een snelle inworp. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 37%, Birita Boys 63%.
Sem Noção FC - Birita Boys 4:0