Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birita Boys Sem Noção FC
segura que vai.. Tactiek Marasmo
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 56
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Pavia passt de bal met de wreef. Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert passt de bal met de wreef. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Pavia de bal. Inworp. da Rua met een snelle inworp. Cuper is nu in balbezit. Cuper haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński speelt de bal door. Klungelig pakt Lobo de bal. Lobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Krustev geeft een lange en hoge pass. Vilela kopt de bal weg. Cuper probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lejnert de bal. Lejnert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pavia speelt de bal door. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki rent richting de bal. Cuper verovert de bal door een tackle van achteren. Cuper haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Rua met de inworp. Pavia is nu in balbezit. Pavia geeft een hoge lob. Cuper maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rákosi passt de bal zonder na te denken. Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński passt de bal in één keer door. Musin is nu in balbezit. Musin draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert geeft de bal voor. Rákosi heeft problemen om de bal te vangen. Cuper rent richting de bal. Cuper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli verovert de bal door een tackle van achteren. Ameli passt de bal in één keer door. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 64%, Sem Noção FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birita Boys - Sem Noção FC 0:0

47e minuut.
Daar is Pavia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavia met een sublieme pass. Cuper rent richting de bal. Cuper haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Sem Noção FC 0:1

50e minuut.
Ocieczek onderschept slim de pass. Ocieczek probeert naar een medespeler te passen. Máñez speelt de bal door. Cuper heeft problemen om de bal te vangen. Cuper draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Pavia speelt de bal door. Cuper speelt de bal door. Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert geeft een lange en hoge pass. Cuper krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Sem Noção FC 0:2

53e minuut.
Daar is Poniatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poniatowski geeft een hoge lob. da Rua kopt de bal weg. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Storti met een sublieme pass. Lejnert rent richting de bal. Lejnert passt de bal in één keer door. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper schiet op doel. Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Cuper de bal. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper verovert de bal door een tackle van achteren. Cuper draait met de bal, schiet en ... Mazowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Sem Noção FC 0:3

69e minuut.
Ameli passt de bal zonder na te denken. Lejnert speelt de bal door. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper verovert de bal door een tackle van achteren. Cuper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vilela onderschept slim de pass. Musin begaat een overtreding. Vilela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilela met een snel genomen vrije trap. Lejnert is nu in balbezit. Lejnert passt de bal zonder na te denken. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Krustev is nu in balbezit. Pavia verovert de bal door een tackle van achteren. Pavia geeft een hoge lob. Cuper is nu in balbezit. Cuper haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki bokst de bal weg.

84e minuut.
da Rua onderschept slim de pass. da Rua speelt de bal door. Máñez rent richting de bal. Cuper onderschept slim de pass. Cuper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 79%, Sem Noção FC 21%.
Birita Boys - Sem Noção FC 0:3