Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Explode a Rede_FC Club Oriental Futbol y Amistad
Sem plantel Tactiek Toque y me voy
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.6 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten good
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Król passt de bal in één keer door. Verkoppen is nu in balbezit. Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović schiet op doel. Munk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Król probeert naar een medespeler te passen. Toromanović rent richting de bal. Moralès onderschept slim de pass. Verkoppen verovert de bal door een tackle van achteren. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Ramilov met een snelle inworp. Król rent richting de bal. Król geeft een hoge lob. Toromanović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Club Oriental Futbol y Amistad 1:0

6e minuut.
Jabłonowski kopt de bal weg. Outinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Outinen passt de bal zonder na te denken. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kopaniecki onderschept slim de pass. Outinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Outinen geeft een hoge lob. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Club Oriental Futbol y Amistad 2:0

9e minuut.
Šoblinskas geeft een hoge lob. Moralès onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Outinen neemt de hoekschop. Toromanović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moralès trapt de bal weg. Król rent richting de bal. Król geeft de bal voor. Toromanović krijgt zijn hoofd ertegen. Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Ramilov onderschept slim de pass. Ramilov speelt de bal door. Król met een sublieme pass. Toromanović is nu in balbezit. Toromanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Munk trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Król rent richting de bal. Król geeft een hoge lob. Munk bokst de bal weg.

17e minuut.
Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Munk met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramilov met de inworp. Król geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ramilov passt de bal zonder na te denken. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio geeft de bal voor. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap. Vissie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine schiet op doel. Vissie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Herrebrandt geeft een lange en hoge pass. Yakupoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Club Oriental Futbol y Amistad 2:1

35e minuut.
Outinen kopt de bal weg. Moralès heeft problemen om de bal te vangen. Toromanović rent richting de bal. Toromanović draait met de bal, schiet en ... Munk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Club Oriental Futbol y Amistad 3:1

39e minuut.
Šoblinskas geeft een lange en hoge pass. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen geeft een hoge lob. Toromanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toromanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Verkoppen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Club Oriental Futbol y Amistad 4:1

42e minuut.
Yakupoğlu is nu in balbezit. Yakupoğlu geeft de bal voor. Falla met een sublieme pass. Klungelig pakt Bayarri de bal. Bayarri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blaszkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Explode a Rede_FC 41%, Club Oriental Futbol y Amistad 59%.
Explode a Rede_FC - Club Oriental Futbol y Amistad 4:1

46e minuut.
Ramilov geeft een lange en hoge pass. Verkoppen kopt de bal weg. Toromanović rent richting de bal. Toromanović schiet op doel. Munk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Club Oriental Futbol y Amistad 5:1

48e minuut.
Bayarri passt de bal zonder na te denken. Osorio met een sublieme pass. Herrebrandt probeert naar een medespeler te passen. Daar is de la Fontaine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Fontaine schiet op doel. Blaszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Club Oriental Futbol y Amistad 5:2

50e minuut.
Ramilov geeft een lange en hoge pass. Król met een sublieme pass. Yakupoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Altunhan geeft een lange en hoge pass. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Šoblinskas geeft de bal voor. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Outinen speelt de bal door. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen schiet op doel. Munk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Club Oriental Futbol y Amistad 6:2

58e minuut.
Bayarri met een sublieme pass. Fauchet rent richting de bal. de la Fontaine verovert de bal door een tackle van achteren. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap. Blaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Club Oriental Futbol y Amistad 6:3

62e minuut.
Falla rent richting de bal. Falla passt de bal zonder na te denken. Bayarri speelt de bal door. de la Fontaine rent richting de bal. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ... Blaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Club Oriental Futbol y Amistad 6:4

64e minuut.
Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz geeft de bal voor. Inworp. Altunhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Outinen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Moralès kopt de bal weg. Šoblinskas rent richting de bal. Šoblinskas geeft de bal voor. Klungelig pakt Król de bal. Król haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt passt de bal met de wreef. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap. Blaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Explode a Rede_FC 42%, Club Oriental Futbol y Amistad 58%.
Explode a Rede_FC - Club Oriental Futbol y Amistad 6:4