Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Oriental Futbol y Amistad Explode a Rede_FC
Toque y me voy Tactiek Sem plantel
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
19 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 57.2
solide Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Yakupoğlu met de inworp. Falla met een sublieme pass. Dąbek speelt de bal door. Yazalde rent richting de bal. Yazalde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 1:0

9e minuut.
Toromanović geeft de bal voor. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. Bacusiewicz onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Outinen zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Verkoppen maakt een snoekduik en kopt de bal. Munk bokst de bal weg.

13e minuut.
Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Herrebrandt geeft een lange en hoge pass. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek haalt uit met een fantastische trap. Vissie bokst de bal weg.

17e minuut.
Durán geeft een hoge lob. Toromanović kopt de bal weg. Król rent richting de bal. Król haalt uit met een fantastische trap. Munk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 1:1

19e minuut.
Daar is Herrebrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Outinen met een sublieme pass. Durán probeert naar een medespeler te passen. Ramilov geeft een hoge lob. Toromanović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Munk met een harde bal richting middenveld. Falla kopt de bal weg. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek geeft een lange en hoge pass. Yazalde springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Durán rent richting de bal. Durán geeft de bal voor. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Król geeft een hoge lob. Toromanović is nu in balbezit. Toromanović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 1:2

26e minuut.
Inworp. Herrebrandt met een snelle inworp. Falla heeft problemen om de bal te vangen. Falla geeft een hoge lob. de la Fontaine maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Osorio passt de bal zonder na te denken. Herrebrandt speelt de bal door. de la Fontaine heeft problemen om de bal te vangen. de la Fontaine schiet op doel. Vissie bokst de bal weg. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 2:2

30e minuut.
Outinen is nu in balbezit. Outinen passt de bal in één keer door. Toromanović is nu in balbezit. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 2:3

31e minuut.
de la Fontaine probeert naar een medespeler te passen. Moralès probeert naar een medespeler te passen. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek geeft een lange en hoge pass. Yazalde springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dąbek geeft de bal voor. Klungelig pakt Inasaridze de bal. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde schiet op doel. Vissie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 3:3

41e minuut.
Falla speelt de bal door. Dąbek rent richting de bal. Dąbek passt de bal zonder na te denken. Yazalde rent richting de bal. Yazalde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio geeft de bal voor. Dąbek rent richting de bal. Dąbek draait met de bal, schiet en ... Vissie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blaszkiewicz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Król rent richting de bal. Król probeert naar een medespeler te passen. Irinov is nu in balbezit. Irinov geeft een hoge lob. Toromanović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 55%, Explode a Rede_FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 3:3

56e minuut.
Outinen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moralès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 3:4

57e minuut.
Verkoppen onderschept slim de pass. Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Król passt de bal in één keer door. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Król passt de bal in één keer door. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen schiet op doel. Munk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 3:5

60e minuut.
Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek geeft de bal voor. Yazalde rent richting de bal. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ... Blaszkiewicz bokst de bal weg.

62e minuut.
Yakupoğlu geeft de bal voor. Król rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falla. Falla krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Falla kopt de bal weg. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek probeert naar een medespeler te passen. Yazalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazalde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 4:5

69e minuut.
Blaszkiewicz met een harde bal richting middenveld. Falla met een sublieme pass. Dąbek rent richting de bal. Dąbek draait met de bal, schiet en ... Blaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Outinen met een sublieme pass. Król met een sublieme pass. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Munk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 4:6

72e minuut.
Toromanović passt de bal in één keer door. Kozłowski speelt de bal door. Inasaridze probeert de bal met de borst te controleren. Ramilov rent richting de bal. Yazalde onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Herrebrandt neemt de hoekschop. Yazalde kopt de bal weg. Daar is Dąbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbek geeft een hoge lob. de la Fontaine krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Verkoppen de bal. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dąbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbek haalt uit met een fantastische trap. Blaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 5:6

83e minuut.
Król geeft een hoge lob. Bacusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović schiet op doel. Munk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 5:7

88e minuut.
Osorio probeert naar een medespeler te passen. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek geeft de bal voor. Yazalde krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

90e minuut.
Król zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irinov rent richting de bal. Falla begaat een overtreding. Falla krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Irinov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falla geeft een lange en hoge pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Toromanović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 53%, Explode a Rede_FC 47%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Explode a Rede_FC 5:7